TV 2-stjerne overfaldet på festival: Angrebet af 'fire til fem personer'

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV 2-stjernen stod og lyttede til musik, da fire til fem mænd overfaldsmænd pludselig dukkede op.

Lige nu læser andre også

Det skulle blot have været en hyggelig dag på festival for Adam Sandgaard, der er kendt for sin deltagelse i TV 2-hittet 'Bachelorette'.

Selvom han hjemmefra havde forberedt sig på, at det skulle være festligt, blev det måske en anelse til den hårde side.

'Bachelorette'-deltageren blev nemlig overfaldt af 'fire til fem personer' under koncerten med rapperen Artigeardit på Grøn i Valby. Det fortæller han til SE og HØR.

Han fortæller til mediet, at han efterfølgende er blevet fortalt, at han skulle have vinket til en pige, fordi hun smilede til ham. Og det er nogen tilsyneladende blevet meget vrede over.

"Lige pludselig, mens vi hører Artigeardit, kommer der fire til fem personer hen og slår ud efter mig. Jeg undviger det hele, men der bliver skubbet og kastet drinks, og vi vælter ind i andre, som spilder deres drinks," siger han til SE og HØR.

Selvom det sandsynligvis har været en voldsom oplevelse, slap TV 2-stjernen fra overfaldet uden en eneste skramme. Efterfølgende valgte han endda at konfrontere de voldsomme overfaldsmænd.

Det gjorde han med henblik på at vide, hvorfor de gik til angreb på ham. Her fik han forklaret, at han havde vinket til en af deres kærester, hvilket der åbenbart ikke blev taget specielt godt imod.

Adam Sandgaard slår fast, at han har det fint - både fysisk og psykisk - efter overfaldet. Til gengæld er han kede af, at han har mistet nogle kæder, hvoraf en af dem betød rigtig meget for ham.

"Jeg er lidt ligeglad med episoden. Jeg kan sagtens tage, at nogen er idioter og skal skubbe lidt. For mig er det værste, at jeg har mistet begge mine kæder på det. Den med korset betød virkelig meget for mig," siger han til SE og HØR.

Adam Sandgaard var ikke blandt de sidste mænd i programmet. Det betyder, at han altså ikke fik den sidste rose af hverken Mette eller Julie.

Derimod måtte han forlade programmet i afsnit 18, hvor Julie besluttede at give sin rose til Nicki i stedet for Adam.

Anbefalet til dig