TV 2-vært raser over seere

Af: Thea Andersen

|

06/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu lyder der en opsang fra TV 2-værten Gertrud Højlund til seerne.

Mest læste i dag

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet valg, men TV 2-værten Gertrud Højlund er allerede træt af folk, som ringer ind og brokker sig over, at hendes tøjvalg er politisk. 

Det skriver hun i en række stories på det sociale medie Instagram ifølge B.T.

"Hende Gertrud stemmer rødt siden hun sidder helt i rødt. Og jeg tænker du stemmer blåt, kan du sige hvem af os, der har ret," lyder for eksempel en besked, som Gertrud Højlund har fået tilsendt fra en tv-seer på sociale medier.

Foto: Instagram / @gertrudhoejlund_tv2

Og det er tilsyneladende et reelt problem.

"Det er faktisk helt seriøst en ting, vi bakser med når der er valg. At folk ringer ind og brokker sig over vores tøj er politisk. Forestiller mig, at den slags mennesker bare går rundt som en stor, tilplastret, farvekoordineret, merchandisepåhængt reklamesøjle for deres respektive partier...," skriver Gertrud Højlund i én af hendes mange stories.

Derfor forsøger hun nu at sprede budskabet om, at man ikke skal lægge for meget i deres tøjvalg - og ikke skal være så nærtagende på sine politiske favoritters vegne.

Derudover understreget den 41-årige vært over for sine følgere, at hun stemmer blankt og er ligeglad med hvem der vinder valget.

Anbefalet til dig