Ulla Essendrop ramt af alvorlig sygdom

30/12/2021

Nicolai Busekist

Foto: DR / Martin Juul
Den kendte Ulla Essendrop afslører, at hun har været ramt af alvorlig sygdom i år.

Mest læste i dag

For Ulla Essendrop, der i dag er ansat som studievært hos DR, men har en fortid som vært hos TV 2 Sport, har 2021 været et begivenhedsrigt år. Og det er bestemt ikke kun positivt.

Det afslører hun i et opslag på de sociale medier Instagram og Twitter. Her skriver hun nemlig, at hendes 2021 pludselig udviklede sig i en meget uventet retning.

Den 45-årige DR-vært afslører nemlig, at hun i en periode i løbet af i år har været alvorligt syg. Faktisk var hun så syg, at det endte med, at hun måtte igennem to store operationer, hvilket ikke blot var hårdt, men som også førte til, at hun blev ramt af dødsangst.

"Mit 2021 udviklede sig uventet. I en periode var jeg alvorligt syg, med to store operationer og dødsangst til følge," skriver den kendte studievært i sit opslag på de sociale medier.

Hun åbner også op omkring, at det kan være svært at tale om alvorlig sygdom. Alligevel har hun besluttet sig for, at det er noget, som hun gerne vil tale mere åbent omkring, hvilket hun har valgt at gøre i programmet 'Klar Vikar', hvor Louise Dreisig er vært.

Foto: Instagram

I programmet fortæller 45-årige Ulla Essendrop om forløbet med sin sygdom, de mange svære tanker hun har gjort sig undervejs, og hvad hun har lært, som andre, der står i den samme situation, måske vil kunne bruge til noget.

Derudover afslører hun også i 'Klar Vikar', hvad der faktisk var årsagen til, at hun måtte på operationsbordet:

"Jeg er på operationsbordet i flere timer og får at vide, at jeg har tarmslyng, som i sig selv er voldsomt smertefuldt, men det viser sig også, at de finder en vandcyste, der er otte gange 12 centimeter, og det er stort for en vandcyste. Den er vandret fra den ene æggestok op til tarmene og har lavet en masse ballade. Så den har de også drænet, og så var den æggestok, som den kom fra, så beskadiget, at den var de nødt til at fjerne," siger hun i Klar Vikar.

Til sidst i hendes opslag på de sociale medier, sender hun en kærlig hilsen til alle, der læser med.

"Må det nye år blive mildt, lyst og nådigt ved os alle sammen. Rigtig godt nytår!" lyder det fra hende til slut.

Anbefalet til dig