Ung kvinde kørte i timevis for at møde sin date: Det endte helt galt

05/4/22 11:00

Ida Hansson

Foto: TikTok/@keepingupwithkieraxo
Hun kørte i timevis for at møde sin online-date for første gang, men blev chokeret over hans forfærdelige handlinge, så snart hun ankom - nu er hun gået viralt på TikTok.

En kvinde har afsløret, at hun kørte i timevis for at møde en mand, hun havde talt med online i en måned - men blev noget rystet over hans grusomme handlinge da de stod ansigt til ansigt for første gang.

Kiera McGinnity besluttede køre i næsten tre timer, for at møde sin potentielle elsker. Men trods hendes lange rejse blev flammen mellem parret hurtigt slukket, efter at manden efterlod hende i en meget akavet situation.

I et klip, der nu har fået 237.000 visninger, delte Kiera den hjerteskærende 'prøvelse' på TikTok.

"Kører 2,5 time for at møde en fyr, jeg havde talt med i over en måned. Han blokere r mig på alt, så snart jeg kommer dertil," skriver hun på sin TikTok.

Foto: TikTok/@keepingupwithkieraxo

Foto: TikTok/@keepingupwithkieraxo

Kiera fortalte folk, at de ikke skulle latterliggøre hende for at køre så langt til at begynde med: "Sand historie venner. Kom heller ikke efter mig for at køre så langt." 

Selvom hun havde været klar over ikke at påpege sit valg om at rejse for at se manden - var der mange, der kritiserede hende for at vove sig så langt alene. Det skriver DailyStar.

En person kommenterede: "Kør aldrig for at se nogen mand for første gang. Du skal være forsigtig derude."

En anden bruger tilføjede: "Få altid fyren til at komme til dig. Det er ikke sikkert for en kvinde at rejse på egen hånd for at møde en fremmed.”

Foto: TikTok/@keepingupwithkieraxo

Foto: TikTok/@keepingupwithkieraxo

Mens en tredje bruger konstaterede: ”Derfor skal en mand altid komme til dig. Gør det aldrig igen."

Andre har dog været mere støttende over for Kiera og hendes rejse for at finde kærligheden – uanset hvor langt det tager hende.

En bruger sagde: "Jeg er ked af, at nogen gjorde det mod dig! Ingen fortjener det. Du kørte derhen og tog en chance for kærligheden, du burde være stolt af dig selv, fordi du prøvede."

På trods af at hun har modtaget mange kommentarer, der fortæller hende, at hun ikke skal køre en lang distance for at møde en date igen, valgte Kiera at ikke at lytte - og har i stedet valgt sin stræben efter kærlighed.