Verdensstjerne har to kærester: "Voksne mennesker skal have lov til at gøre, hvad end de har lyst til "

Af: Liva H.

|

22/04/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Når verdensstjernen optræder i Royal Arena på Amager den 27. juni, bliver det med et følge, der er større end sædvanligt.

Lige nu læser andre også

Ne-Yo, født som Shaffer Chimere Smith, er en alsidig amerikansk talent, der har gjort sig bemærket både som sanger, sangskriver, pladeproducer, og skuespiller.

Kendt for sine silkebløde vokaler og evne til at flette R&B med pop, har han siden sin debut været en fremtrædende figur i musikindustrien. 

Med hits som "So Sick", "Miss Independent", og "Closer", har Ne-Yo vundet adskillige priser og anerkendelser, og hans musik er spillet verden over.

Men når den berømte Ne-Yo optræder i Royal Arena på Amager den 27. juni, bliver det med et følge, der er større end sædvanligt.

Det skriver Ekstra Bladet

Sangeren bag 'de mange hits' er for tiden i et polygamt forhold med to kvinder, og han har for nylig vist sine partnere frem på gaderne i Los Angeles.

Det amerikanske sladdermedie TMZ fangede ham for at diskutere hans unikke livsstil.

Ne-Yo fastholdt, at voksne skal have frihed til at leve, som de ønsker, uden indblanding fra staten.

"Voksne mennesker skal have lov til at gøre, hvad end de har lyst til uden indblanding fra regeringen," udtaler sangeren.

På trods af, at amerikansk lovgivning ikke tillader ægteskab med mere end en person, og det samme gælder i Danmark, ser det ikke ud til at ryste stjernen synderligt.

"Det påvirker ikke mit privatliv i øjeblikket, og jeg er ikke engang sikker på, at jeg ønsker at gifte mig med to kvinder samtidig," forklarede han.

Dette er ikke første gang Ne-Yo har skabt overskrifter med sin opførsel. Sidste sommer, før hans optræden på AiaSound-festivalen i Danmark, kom han i modvind for sine udtalelser om transkønnethed i et interview med VladTV.

"Jeg kommer fra en tid, hvor der var to køn, og det er sådan, jeg ser tingene," sagde han og tilføjede: "Du kan identificere dig som en guldfisk, hvis du ønsker, det påvirker mig ikke. Det bliver først et problem for mig, når du forventer, at jeg skal deltage i det."

Han undskyldte senere for sine kommentarer, men trak hurtigt undskyldningen tilbage.

Til sommerens koncert i Royal Arena kan fans forvente en spektakulær fest, der sandsynligvis vil fortsætte langt ind i natten. Sidste gang Ne-Yo var i Danmark, toppede han aftenen af med en efterfest på den eksklusive natklub Arch, hvor det danske polyamorøse par, Ejnar og Mia, også var at finde.

Anbefalet til dig