Video går viralt: Barnevogn styrer direkte mod døden

Af: Ida Hansson

|

09/05/2023

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Barnevognen har kurs direkte mod en trafikeret motorvej.

Mest læste i dag

Måske findes helte ikke kun i actionfilm og fantasybøger. Måske går de faktisk rundt blandt os - helt uden forklædning og farverige kapper.

Det er i hvert fald ikke en helt dum tanke, når man ser den video, som lige nu tager hele nettet med storm. 

Ron Nessman var på det helt rigtig sted på det helt rigtige tidspunkt. Han så nemlig, hvordan en barnevogn havde kurs direkte mod den trafikerede vej Hesperia-street i San Bernardino County, Californien.

Ifølge det lokale medie NBCLA forsøgte barnets grandtante at stoppe barnevognen, men hun faldt gentagende gange ned på jorden på grund af blandt andet hård vind.

Ron Nessman, en hjemløs mand, var på parkeringspladsen på grund af en jobsamtale på restauranten Applebee's, som han lige havde været til. Han havde været hjemløs i otte måneder, og stod og var nu igang med at søge job.

Han så kvinden vælte, og hvordan barnevognen rullede i høj fart med kurs direkte mod den trafikerede vej.

Udover at han reddede det lille barn, så fik han faktisk også jobbet. Det fortalte han til mediet i torsdags.

Ifølge Applebees manager, Emily Canady, havde den virale video intet at gøre med virksomhedens beslutning om at ansætte Ron Nessman.

"Han er en fantastisk fyr, og han var en god kandidat, og han vil helt sikkert passe med os her i Team Victorville hos Applebee's," sagde Emily Canady.

Ron Nessman fortalte tidligere, at han har kæmpet med depression, delvist på grund af sin kærestes død.

"Jeg besluttede, at jeg gerne ville gøre det rigtige. Hvis du vil have noget andet i dit liv, gør du noget andet, og det er der, jeg er i dag. Jeg takker min søster for at hjælpe mig. Hun har altid været der for mig," fortalte han.

Du kan se videoen her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig