Vidne bringer ny afsløring i Filippa-sagen: Ejendom afspærret grundet blodspor

19/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Presse-Fotos.dk
Denne adresse havde politiets store interesse, da Filippa var forsvundet. Nu er det kommet frem hvorfor.

Mest læste i dag

Det er netop blevet afsløret, hvorfor politiet havde så massivt fremmøde og stor interesse omkring en bolig, som Filippa aldrig havde været på.

En helt speciel adresse, blot få hundrede meter fra det sted, hvor Filippas efterladte cykel blev fundet, havde enorm interesse fra politiet og fra den danske befolkning.

I løbet af søndagen spærrede politiet nemlig et større område af, samtidig med at journalister fik besked på at rykke længere og længere tilbage. 

Der hersker altså ingen tvivl om, at denne adresse havde en vital betydning i forbindelse med at finde den forsvundne pige, men det viser sig, at det slet ikke var tilfældet.

En person der bor tæt på adressen, har udtalt sig til mediet Sjællandske, og den anonyme borger afslører, hvorfor politiet havde så stor interesse i boligen på Fladholtevej.

Ejeren af ejendommen havde nemlig slagtet høns på sin grund for nylig, og det var altså blodet fra disse høns, som fik politiets hunde til at reagere.

Hundenes reaktion fik således politiet til at afspærre ejendommen, og her begyndte politiet at grave med rendegravere og skovle, da de havde en mistanke om, at blodet kunne stamme fra Filippa, og at hun kunne have ligget i jorden.

Heldigvis var det ikke sandheden.

Som de fleste er bekendte med, så fandt politiet få timer senere den unge pige på en adresse i Korsør, hvor en 32-årig mand blev anholdt. 

Pigens mor udtalte dagen efter, at hendes datter har det godt på trods af omstændighederne.