Vild Lotto-weekend: 5 nye millionærer

27/2/23 08:25

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Denne weekend har foruden snedækkede landskaber og skøn vintersol også budt på intet mindre end fem nye millionærer.

Fredag aften, da der skulle udtrækkes vindere i Eurojackpot, gik førstepræmien desværre ikke, men heldigvis er det ikke kun førstepræmien, man kan blive millionær af.

En heldig dansker ramte nemlig, sammen med syv andre europæere, fem rigtige tal plus et stjernetal og sikrede sig dermed en delt andenpræmie på intet mindre end 1.265.956 skattefri kroner. Vinderen spillede med fra danskespil.dk og kommer fra København.

Festen fortsatte lørdag aften, hvor trækningen i Lotto skabte intet mindre end fire nye millionærer. Det skriver spiludbyderen i en pressemeddelelse.

Førstepræmien var på syv millioner kroner, og to heldige lotterispillere ramte de syv magiske tal og skal dermed dele millionerne. 

Den ene heldige vinder er en PLUS-abonnent fra Fyn, mens den anden købte sin vinderkupon hos Letkøb Serritslev i Brønderslev. Om vinderen blot var en forbipasserende eller lokal vides ikke.

Førstepræmien er dog ej heller om lørdagen den eneste måde at blive millionær på, og vanen tro skulle der selvfølgelig også trækkes lod om 2 x 1 million kroner i Millionærgarantien. Den ene nyklækkede millionær spillede med hos Shell i Ørbæk på Fyn, mens den anden heldige vinder er en PLUS-abonnent fra Midtjylland. 

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med de nyslåede millionærer, der også vil få et tilbud om millionærrådgivning, men de ønskes et stort tillykke.