'Vild med dans'-stjerne: Dette er min sidste omgang

Af: Thea Andersen

|

03/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Morten Kjeldgaard siger farvel og tak.

Mest læste i dag

Efter flere års undervisning på Marbella Fitness Camp er det nu tid for 'Vild med dans'-stjernen Morten Kjeldgaard at sige farvel til stedet, der ligger i Costa del Sol i det sydlige Spanien.

I et opslag på Instagram deler han sine følelser omkring "sin sidste dans" på campen.

Her udtrykker Morten Kjeldgaard, der for en måned siden officielt sagde "ja" til sin Frederik Haun, sin taknemmelighed for de mange oplevelser, han har haft på stedet.

"Efter mange års undervisning og sjove oplevelser her på Marbella Fitness Camp, er det nu snart blevet tid til den allersidste dans," skriver Morten Kjeldgaard i opslaget ledsaget et billede af sig selv, hvor det tydeligt ses, at han nyder en af de sidste dage på campen med et glas rødvin og en åben skjorte.

Han tilføjer også, at han vil savne stedet og altid vil betragte det som noget helt specielt.

Med afslutningen af kapitlet på Marbella Fitness Camp har den 38-årige danser lovet sig selv at gribe alle muligheder og chancer, der krydser hans vej i livet.

"Nye projekter, nye muligheder og nye samarbejder er noget jeg kan glæde mig til," deler han entusiastisk.

Samtidig erkender han, at det ikke er muligt at være alle steder på én gang.

"Desværre kan man ikke være alle steder på én gang, og man skal huske at mærke efter," skriver han og afslutter opslaget med en stor tak til alle, der har været en del af hans oplevelser på Marbella Fitness Camp.

"TAK for alle jer, der har været en del af så mange gode oplevelser her på @marbellafitnesscamp. Wauw hvor har jeg mødt mange fantastiske mennesker," skriver han med stor kærlighed.

Torsdag bliver danserens sidste dag på Marbella Fitness Camp.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig