De bedste lufthavne i 2019

Foto: AirHelp
Navigering af lufthavne kan være stressende, så det er fornuftigt, at en hurtig og nem tur gennem deres ofte travle hektiske haller er en topprioritet for rejsende, der ønsker at starte deres rejse ud på den rette fod. At have en forfærdelig check ind, når du skal passere gennem et kaotisk knudepunkt eller kæmper for at komme væk ved landing, kan gøre en behagelig oplevelse til et komplet mareridt. AirHelp ledte en data-undersøgelse der kiggede på en række præstation faktorer fra forskellige flyselskaber og lufthavne for at afgøre, hvilke der gjorde det bedste i løbet af det sidste år. Undersøgelsen omfattede opmåling af 40.000 mennesker fra 40 forskellige lande om følgende emner; On-Time performance Kvalitet og komfort Effektivisering af kravbehandling "AirHelp 2019 Score viser, at flyselskaber med højere passagertilfredshed giver mere end sammenhængende punktlighed. Vi skal huske på, at flyselskaberne beskæftiger sig med en ny type rejsende: uddannet, mere opmærksom på hendes behov og rettigheder og i stand til at vælge mellem en bred vifte af flyselskaber” Det betyder, at selv de flyselskaber, som ikke kan holde deres punktlighed høje, har mulighed for at holde passagererne forbundet med deres mærke ved at yde en positiv efterflyvningstjeneste, når deres rejseplaner går galt”. Airhelp er en service, der hjælper rejsende med at ansøge om erstatning i tilfælde af forsinkede eller aflyste flyvninger. 1. Hamad Internationale Lufthavn Doha Hamad er en ny, moderne en-terminal lufthavn med fem concourses (A - E). Som et større transitcenter kan du forvente mange rejsende og fly hele natten lang. Lufthavnen byder på masser af shopping med en indkøbscenter-lignende atmosfære og indeholder et dusin eller så spisemuligheder, hvoraf de fleste er airside. Nogle spisesteder er åbne 24 timer. Lufthavns gratis WiFi hjælper med at passere tiden. 
En af de gode bedste funktioner på Hamad International Airport er, at den har et transit hotel, der er airside. Det er så bekvemt at have et hotel, der er forbi sikkerhed, så når du vågner, kan du tage et bad og gå direkte til porten. 2. Tokyo Internationale Lufthavn For de fleste rejsende vil Tokyo's Narita International Airport (NRT) være deres indgang til Japan. Her er en trinvis vejledning til ankomsten til lufthavnen og få alt hvad du behøver for et godt ophold i Japan Utroligt, du kan tage dig af alt dette inden for 200 meter fra at forlade toldhalen i ankomsthallen. Hvis din timing er god, og det er ikke for overfyldt, kan du få alt dette færdiggjort i en halve time og sidde på Narita Express, med en kop kaffe i Tokyo for at starte et af de mest utrolige oplevelser i dit liv.   3. Athen Internationale Lufthavn Eleftherios Venizelos (ATH) er en prisbelønnet lufthavn i Europa. Det er stort nok til at tilfredsstille sine kunders behov, men ikke så store som hub lufthavne; du behøver ikke bekymre dig om at føle sig fortabt i den. Der er mange toldfrie butikker, hvor de besøgende også kan få adgang, såsom caféer, pressebutikker, souvenirbutikker og små butikker med traditionelle lokale produkter. Eleutherios Venizelos lufthavn er kendt for sin hjælpsomme og venlige personale, samt for, at den er let tilgængelig med både bil og offentlig transport.     Photo: visitgreece.gr

Mest læste i dag

Navigering af lufthavne kan være stressende, så det er fornuftigt, at en hurtig og nem tur gennem deres ofte travle hektiske haller er en topprioritet for rejsende, der ønsker at starte deres rejse ud på den rette fod. At have en forfærdelig check ind, når du skal passere gennem et kaotisk knudepunkt eller kæmper for at komme væk ved landing, kan gøre en behagelig oplevelse til et komplet mareridt.

AirHelp ledte en data-undersøgelse der kiggede på en række præstation faktorer fra forskellige flyselskaber og lufthavne for at afgøre, hvilke der gjorde det bedste i løbet af det sidste år. Undersøgelsen omfattede opmåling af 40.000 mennesker fra 40 forskellige lande om følgende emner;

  • On-Time performance
  • Kvalitet og komfort
  • Effektivisering af kravbehandling

"AirHelp 2019 Score viser, at flyselskaber med højere passagertilfredshed giver mere end sammenhængende punktlighed. Vi skal huske på, at flyselskaberne beskæftiger sig med en ny type rejsende: uddannet, mere opmærksom på hendes behov og rettigheder og i stand til at vælge mellem en bred vifte af flyselskaber”

Det betyder, at selv de flyselskaber, som ikke kan holde deres punktlighed høje, har mulighed for at holde passagererne forbundet med deres mærke ved at yde en positiv efterflyvningstjeneste, når deres rejseplaner går galt”.

Airhelp er en service, der hjælper rejsende med at ansøge om erstatning i tilfælde af forsinkede eller aflyste flyvninger.

1. Hamad Internationale Lufthavn

Doha Hamad er en ny, moderne en-terminal lufthavn med fem concourses (A - E). Som et større transitcenter kan du forvente mange rejsende og fly hele natten lang. Lufthavnen byder på masser af shopping med en indkøbscenter-lignende atmosfære og indeholder et dusin eller så spisemuligheder, hvoraf de fleste er airside. Nogle spisesteder er åbne 24 timer. Lufthavns gratis WiFi hjælper med at passere tiden.


En af de gode bedste funktioner på Hamad International Airport er, at den har et transit hotel, der er airside. Det er så bekvemt at have et hotel, der er forbi sikkerhed, så når du vågner, kan du tage et bad og gå direkte til porten.

2. Tokyo Internationale Lufthavn

For de fleste rejsende vil Tokyo's Narita International Airport (NRT) være deres indgang til Japan. Her er en trinvis vejledning til ankomsten til lufthavnen og få alt hvad du behøver for et godt ophold i Japan

Utroligt, du kan tage dig af alt dette inden for 200 meter fra at forlade toldhalen i ankomsthallen. Hvis din timing er god, og det er ikke for overfyldt, kan du få alt dette færdiggjort i en halve time og sidde på Narita Express, med en kop kaffe i Tokyo for at starte et af de mest utrolige oplevelser i dit liv.

 

3. Athen Internationale Lufthavn

Eleftherios Venizelos (ATH) er en prisbelønnet lufthavn i Europa. Det er stort nok til at tilfredsstille sine kunders behov, men ikke så store som hub lufthavne; du behøver ikke bekymre dig om at føle sig fortabt i den. Der er mange toldfrie butikker, hvor de besøgende også kan få adgang, såsom caféer, pressebutikker, souvenirbutikker og små butikker med traditionelle lokale produkter. Eleutherios Venizelos lufthavn er kendt for sin hjælpsomme og venlige personale, samt for, at den er let tilgængelig med både bil og offentlig transport.

 

 

Photo: visitgreece.gr

Anbefalet til dig