Holger Rune dybt skuffet: Dét endte med at være afgørende for kampen

Sporten
Redaktionel kreditering: Victor Velter / Shutterstock.com/ Victor Velter / Shutterstock.com
Holger Rune sætter ord på kampen.

Mest læste i dag

Det var en skuffet mand, der forlod banen efter mødet med den tyske modspiller, Alexander Zverev.

Kampen, som sluttede klokken 1:40 natten til tirsdag, varede mere end fire timer og testede Holger Runes udholdenhed. Det blev dog 2:20, før han fik mulighed for at svare på pressens spørgsmål.

Den Holger Rune, der stod foran pressen, var nemlig markant anderledes end den spiller, publikum var vant til at se.

Det skiver Tv2 Sport

"Jeg er lidt træt lige nu. Det har været en lang kamp, og det er sent. Jeg glæder mig bare til at sove," sagde Rune, der derefter vil analysere kampen nærmere.

Ifølge Rune overtog han føringen omkring fjerde sæt ved stillingen 6-5 og 15-0, kun tre point fra sejren. På dette tidspunkt var hans momentum tydeligt, idet han holdt sin egen serv og brød modstanderens.

5. sæt: 2-6

Rune fortæller endvidere, at han følte, han svingede frit på slagene og spillede selvsikkert. Hans modstander var dog solid, hvilket endte med at være afgørende for kampens længde og udfald.

Tab og vind med samme sind

Selvom det ikke var nogen hemmelighed, og det ikke kunne skjules, at Holger Rune var dybt skuffet, er han ikke i tvivl om, at kampens vinder var den bedste mand.

Selvom han generelt er tilfreds med sin præstation, er det tydeligt for ham, at der er gjort væsentlige fremskridt, selvom han ikke vandt kampen.

"Jeg kommer tættere og tættere på det niveau, jeg viste i grussæsonen sidste år. Jeg har haft en lang periode, hvor jeg ikke har ramt mit niveau, men jeg bygger på og har arbejdet hårdt. Jeg har været mental og fysisk stærk i alle fire kampe."

Selvom Rune skal bruge tid på at komme sig over dette nederlag, er der ikke tid til at ligge i fosterstilling og føle sig nedslået ret længe. Årets tredje grand slam-turnering, Wimbledon, står for døren og starter allerede den 1. juni.