Mikkel Hansen afslører: Det skal han efter karrierestop

Foto: Ivica Drusany/Shutterstock
Håndboldlegenden har allerede planer for fremtiden.

Mest læste i dag

Efter næsten to årtier på toppen af dansk og international håndbold siger Mikkel Hansen farvel til sporten, der har formet størstedelen af hans liv.

Den ikoniske håndboldspiller, der har prydet banerne med sin ubestridelige talent og passion, annoncerede onsdag sin beslutning om at trække sig tilbage fra Aalborg Håndbold ved sommerens udgang, trods et år tilbage af hans kontrakt.

Denne beslutning markerer ikke kun enden på et imponerende kapitel i dansk sport, men også begyndelsen på et nyt eventyr for Hansen.

"Når jeg er helt færdig, så vil jeg bruge tid på at slappe af. Det har været 19 intense år med mange kampe og rejser. Så først og fremmest handler det om at være far for mine børn og mand til min kone. Jeg skal lidt ned i gear – og så stille og roligt finde ud af, hvad jeg gerne vil," deler Hansen i et åbenhjertigt interview med B.T.

Men det er ikke kun harpiks og træningssko der har holdt Hansen travlt beskæftiget. Håndboldstjernen er også i fuld gang med diverse forretningsmuligheder.

"Det har jeg brugt en lille smule tid på, ja. Jeg skal stadig finde ud af, hvad jeg ellers skal lave. Det skal i hvert fald være noget, som jeg synes, er sjovt. Og så er jeg heller ikke i tvivl om, at jeg nok skal kunne levere et godt stykke arbejde," udtaler Hansen om sin involvering i forskellige virksomheder uden for håndboldbanen.

Selvom fremtiden er uvis, er Hansen åben for nye udfordringer og muligheder, hvilket kan inkludere roller som træner, tv-ekspert, eller fortsat entreprenørskab.

Anbefalet til dig