Du er gået 'forkert på toilettet' hele dit liv

19/1/23 11:48

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Diætist Sophie Medlin afslører, at vi sidder forkert på toilettet, når vi laver stort.

En diætist har delt et tip til at hjælpe folk, der kæmper med at lave nummer to.

Modellen, Emerald, kæmpede for at gå på toilettet på regelmæssig basis, og gik derfor til eksperten Sophie Medlin for at få hjælp.

Emerald optrådte i Channel 4's program, Know Your Sh!t, og sagde, at hun nogle gange går på toilettet bare en gang hver anden uge og ofte har meget luft i maven.

"Nogle gange kan jeg spise en hel pizza og have det fint, og den anden dag drikker jeg en smule milkshake ... og det er total nedsmeltning. Jeg kan ikke lide at bruge andres toiletter," fortalte hun.

Sophie bemærkede, at det er normalt at lave nummer to fra omkring tre gange om dagen til tre gange om ugen. Det skriver Daily Star.

Hun foreslog også en måde at lette sine muskler, så det bliver en bedre toiletoplevelse.

"Når du sidder på toilettet med benene i 90 grader, kvæler du din puborectalis-muskel - en slyngelignende muskel, du bruger til at skubbe afføringen ud. Det får din stakkels afføring til at navigere i et ret snævert sving," siger eksperten.

Ved at sidde på hug eller hæve dine knæ på en skammel, løsnes det greb, hvilket giver din afføring en fri udgang. En nylig undersøgelse bad folk om at prøve det. 71% bemærkede hurtigere afføring og 90% rapporterede mindre belastning.

"I sidste ende kan det at sidde i den optimale toiletstilling gøre sådan en stor forskel," tilføjer eksperten.