Ekspert afslører: Nøglen til bedre sex kan være blodindsprøjtning i penis eller vagina

10/8/22 08:39

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En injektion, der indeholder plasma fundet i dit eget blod, kan øge din penisstørrelse og sexlyst og kan hjælpe kvinder, der oplever 'orgasmisk lidelse'.

Det er ingen hemmelighed, at seksuel nydelse er en vigtig faktor for både mænds og kvinders liv.

Men fra lav lyst til seksuelle dysfunktioner er der mange problemer, der kan gøre intimitet vanskelig, ubehagelig og endda smertefuld.

Og når det kommer til at forbedre dit sexliv, er der en overvældende mængde råd derude. Fra at skifte ting op i soveværelset til at tage medicin regelmæssigt, er der masser af ting, som folk gør for at forsøge at forbedre deres seksuelle krumspring.

Men ifølge en ekspert kunne nøglen til at løse alle disse problemer faktisk findes i dit eget blod. Det skriver Daily Star.

Dr. Agnieszka Nalewczynska, en gynækolog, der arbejder med RegenLab, forklarer, at en behandling kaldet PRP har hjulpet mange mennesker med at genfinde deres selvtillid i soveværelset og har ændret deres sexliv.

Hun fortalte præcis, hvordan PRP virker og de fordele, det har på dit sexliv.

Plasmaet indeholder kraftfulde næringsstoffer, der stimulerer celleregenerering og heling. PRP-terapi er processen med at injicere en koncentration af en patients egne blodplader i et bestemt område.

Behandlingen bruges til at tackle en række tilstande, herunder revnede sener, gigtrelaterede smerter og ledproblemer og fremskynde heling efter traumer.

Det er også ved at vinde popularitet til kosmetiske formål og kan bruges til at forynge huden og stimulere hårvækst. Men terapien kan endda bruges til at forstærke seksuelle fornemmelser hos både mænd og kvinder.

Når PRP bruges til at hjælpe seksuelle problemer, sprøjtes det direkte ind i penis- eller vaginalt væv.

"Blod ekstraheres og centrifugeres ved hjælp af et CE-mærket medicinsk udstyr til at indsamle de blodplader, der er nyttige for patienten. Derefter bliver blodpladerne leveret ind i kroppen gennem de erogene zoner," sagde Dr. Nalewczynska.

I modsætning til mange andre behandlinger for seksuelle dysfunktioner, kan PRP-terapi afsluttes på kort tid, og resultaterne er ofte øjeblikkelige.