En gave til familier med kræsne børn: Måltidskasser hitter i hele Danmark og det er der en grund til

Af: Per Broch

|

28/05/2020

Mange familier har døjet med kræsne børn og for lidt tid til at købe ind og kræse for aftensmaden. Det betyder, at man ofte kører i ring om de samme retter og måske får spist lidt for usundt. Det kan måltidskasserne råde bod på.

Lige nu læser andre også

For mit eget vedkommende stiftede jeg bekendtskab med måltidskasser hos en kammerat. Han inviterede på mad, og vi blev mødt af et fremragende måltid, som viste sig at være fra måltidskassen RetNemt. Og det var nemt, fortalte han. Vælg dine retter om søndagen, og så bliver ugen fyldt op med de retter, som familien har lyst til at sætte tænderne i.

Så et par uger senere oprettede jeg mig hos samme firma, og jeg har været kunde lige siden.

PRØV SELV EN MÅLTIDSKASSE FRA RET NEMT

Min kræsne datter laver mad og spiser alt

At få varierede måltider og få lidt inspiration udefra, var egentlig grunde til, at jeg bestilte kasserne i første omgang. Jeg kunne vælge fødevaregrupper, jeg ikke ville have opskrifter med, ligesom jeg kunne vælge mellem forskellige kategorier. Det var f.eks. lette retter, eksotiske retter, familievenlige retter og lignende.

Hver eneste uge kunne jeg vælge gode og nye retter, der udvidede min horisont og i særdeleshed min datters.

Min 12-årige pige elskede kyllingeburger, wraps, lasagne og pasta med kødsovs. Når jeg selv præsenterede en ny ret, så var det sjældent med jubelråb og fanfare. Men det er nu vendt helt på hovedet.

PRØV EN MÅLTIDSKASSE ALLEREDE I DENNE UGE.

Da kasserne først kom, blev min datter meget interesseret. Pludselig ville hun være med til at lave mad, for det var noget nemmere, da mange af råvarerne var målt af og lige til at bruge. Deltagelsen i madlavningen ændrede også hendes tilgang til at smage, og pludselig blev favoritretterne helt anderledes. Der kom nye råvarer til, som pludselig var vildt lækre. Råvarer, som før slet ikke blev puttet i munden. Det skyldes udelukkende RetNemt.

Efter flere måneders medlemsskab tester vi flere forskellige retter, jeg aldrig havde forestillet mig, vi skulle spise. Selvfølgelig er det ikke alle retter, der bliver favoritter, men måltidskasserne udvider familiens horisont. Det er alle pengene værd.

Vælg selv dine levering og antal måltider

Man kan selv vælge antallet af måltider, og får man gæster en dag, så vælger man bare at opskalere en opskrift. Der vælges retter hver eneste uge, så det er nemt og fleksibelt. Man kan også pause sine leveringer eller bare undlade en enkelt i en uge. Det er super nemt og der er aldrig problemer. Vi oplever de fleste gange, at der er for meget mad, selvom vi ikke har bestilt til alle i familien. Hos os er der mad til fire, hvis vi bestiller til tre. Men det kan jo ikke garanteres, fakta er dog, at RetNemt ikke er fedtede med portionsstørrelserne.

Maden leveres i kasser, der hentes med tilbage den efterfølgende levering.

Alt i alt super nemt og enhver travl families drøm.

INTERESSERET? PRØV EN KASSE ALLEREDE I DAG.

Anbefalet til dig