Apple ekspert afslører: 2 enkle tricks til at få din iPhone til at oplade hurtigere

09/08/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Vi kender det alle sammen - det er super irriterende når telefonen er ved at løbe tør for strøm. Især når vi har travlt!

Mest læste i dag

I en ideel verden har du en powerbank til at hjælpe dig på farten. Men hvis du ikke har en, og du har travlt, så er der en måde at få meget mere' juice' til at flyde direkte ind i din iPhone, mens du oplader.

TikToker Walter Dwight har afsløret to virkelig nyttige tricks, du kan prøve næste gang du er i denne desperate situation. Det skriver The Sun.

Første tip er at sætte din telefon på flytilstand. Dette afbryder alle forbindelser og gør det muligt for din enhed at spare strøm i stedet for at bruge noget op, når du ikke har brug for det.

Det andet trick er at skrue helt ned for din smartphones lysstyrke – og låse din enhed. En smartphones lysstyrke er en af ​​de største strømforbrugskilder, så det giver mening, at dette kan hjælpe.

Foto: Tiktok/@PASSVERS_OFFICIAL

"Lad os sige, at du er ved at forlade dit hus, og din telefon er ved at være død," forklarer han of fortsætter:

"Så du har ti minutter, før din mor begynder at råbe af dig for at sætte dig ind i bilen - du vil have hver lille procent strøm du kan få. Det virker måske ikke af meget, men i gennemsnit kan flytilstand og din lave lysstyrke øge opladningshastigheden med omkring fire procent."

Det vil ikke gøre den store forskel, men det kan give dig nogle afgørende ekstra minutter. Så næste gang din iPhone er ved at løbe tør, så prøv dette og se, om det vil forbedre tingene.

Anbefalet til dig