Ny feature på WhatsApp: Nu kan du gøre det helt uden at blive opdaget

10/8/22 11:23

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu kan du snige dig ud af en samtale helt uden at blive opdaget.

Du vil snart være i stand til at forlade WhatsApp-grupper for altid, uden at nogen bliver underrettet, takket være nogle kommende ændringer til appen.

I øjeblikket giver WhatsApp besked til alle i en gruppechat, hvis et medlem forlader det, hvilket kan være akavet i mindre grupper, hvor du har venner eller familie i.

Det lader også enhver af dine kontakter se, hvornår du er online, hvilket er lidt irriterende, hvis du forsøger at holde en lav profil. Det skriver Daily Star.

Den måske største sikkerhedsrisiko af alle er det faktum, at appen lader folk screenshotte 'view-one'-beskeder, som formodes at forsvinde.

Men alt dette er ved at ændre sig takket være en stor ny opdatering til appen, som er indstillet til at blive udgivet i de næste par uger.

I et Facebook-opslag skrev Meta CEO Mark Zuckerberg: "Nye privatlivsfunktioner, der kommer til WhatsApp: Afslut gruppechat uden at underrette alle, kontroller, hvem der kan se, når du er online, og forhindrer skærmbilleder, der kan ses, når du sender beskeder. Vi vil blive ved med at bygge nye måder at beskytte dine beskeder på og holde dem lige så private og sikre som face-to-face samtaler."

De nye funktioner er en del af en udvidet WhatsApp-privatlivskampagne designet til at genoprette brugernes tillid til, hvordan appen holder deres chats sikre.

Funktionerne dukkede op i en tidligere betaversion af WhatsApp, men vil endelig begynde at nå alle brugere af besked-appen i denne måned.

Dette er blot en af ​​mange nye funktioner, der startede livet i WhatsApp beta-programmet, som lader brugere prøve eksperimentelle nye værktøjer på appen.