Stort 'backlash' fra brugerne: Instagram sætter nye funktioner af appen på pause

01/08/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Ændringerne fik hård krititk af både Kim Kardashian og Kylie Jenner.

Mest læste i dag

Kim Kardashian, Kylie Jenner og Chrissy Teigen var blot nogle af de berømtheder, der blev ret så vrede på Instagram over de foreslåede ændringer.

Blandt de nye funktioner var en stigning i videoindhold, der blev vist til brugere, og 'anbefalinger', som blev kritiseret for at blokere opslag fra venner.

Skiftet mod mere videoindhold var et indlysende træk for at prøve at tilbageholde folk, der flyttede over til TikTok.

Men det ser ud til, at de fleste mennesker bare vil have Instagram til at gå tilbage til, som tingene plejede at være.

Tidligere på ugen postede appens chef, Adam Mosseri, adskillige videoer på Twitter, der forklarede ændringerne og sagde, at han ønskede at 'fortsætte med at støtte billeder'. Det skriver Metro.

Men i går sagde en talsmand for Meta (moderselskabet til Instagram, som også driver Facebook), at virksomheden ønskede at 'tage sig tid' til at gøre ændringerne rigtigt.

"Baseret på vores resultater og fællesskabsfeedback sætter vi fuldskærmstesten på Instagram på pause, så vi kan udforske andre muligheder, og vi reducerer midlertidigt antallet af anbefalinger, du ser i dit feed, så vi kan forbedre kvaliteten af ​​dit erfaring, sagde en Meta-talsmand.

"Vi anerkender, at ændringer af appen kan være en justering, og selvom vi mener, at Instagram skal udvikle sig, efterhånden som verden ændrer sig, vil vi gerne tage os tid til at sikre, at vi får dette rigtigt," tilføjede han.

Som svar på Adam Mosseris tidligere Twitter-video sagde den amerikanske model Chrissy Teigen, at brugerne 'ikke ønsker at lave videoer' og ser lavere engagement for billeder.

Anbefalet til dig