Tjek om du har den: Samlere vil betale 1,3 millioner kroner for denne gamle mobiltelefon

Teknologi
Foto: Konektus Photo / Shutterstock.com
Denne gamle smartphone er 1,3 millioner kroner værd.

Mest læste i dag

Hvis du har en gammel iPhone liggende derhjemme, så kan du potentielt sælge den til mere end 1,3 millioner kroner.

Det viser sig nu, at samlere er villige til at betale et syvcifret beløb for en gammel smartphone, hvorfor du bør rode dine skuffer godt og grundigt igennem.

Sådan skriver mediet Money.it.

Markedet for antikke mobiltelefoner blomstrer, og priserne på visse modeller har nu nået nye højder.

En iPhone 2G, som stadig er i original emballage, blev for nylig solgt for næsten 180.000 euro (mere end 1,3 millioner kroner, red.) på en auktion.

Dermed kan det vist godt konstateres, at gamle mobiltelefoner ikke længere bare er nostalgiske genstande, men også potentielle guldminer.

Gælder ikke kun iPhones

Det er dog værd at nævne, at det ikke kun Apple-produkter, der har fanget samlernes opmærksomhed. Ældre modeller, som Nokia 3310 og Ericsson T28, er også steget i værdi.

Nokia 3310, der er kendt for sin robusthed og sit enkle design, kan i dag indbringe op til 200 euro (cirka 1.500 kroner, red.).

Disse gamle modeller tiltrækker ikke kun interesse fra individuelle samlere, men også fra steder som teknologimuseer, der ønsker at dokumentere og udstille teknologiens udvikling.

Hvis du har en velfungerende iPhone 2G, som har været brugt, kan du stadig sælge den for omkring 1.000 euro (omtrent 7.500 kroner, red.), hvilket også må siges at være en pæn sum.

Anbefalet til dig