23-årig nybagt mor fundet død: Ven af familien anholdt

Foto: Privat

En 23-årig nybagt mor er blevet fundet død ved en kanal. En ven af familien er anholdt og sigtet i sagen

Mandag blev en 23-årige kvinde fundet død ved en kanal. Kort tid forinden var hun blevet mor til sit første barn.

Læs også

Selvom de er færdigvaccinerede - Så er tusindvis af danskere blevet smittet

Det var det lokale politi i Indiantown i Florida, der fandt liget af den unge kvinde. En ven af familien er efterfølgende blevet anholdt og sigtet af politiet i forbindelse med den unge mors død. Det skriver SE og HØR.

Den 23-årige kvinde blev meldt savnet søndag, da faren til hendes barn ikke kunne komme i kontakt med hende. Da han blev bekymret for, at der var sket hende noget, besluttede han sig for at slå alarm, og politiet iværksatte derefter en eftersøgning.

Kvinden, hvis navn var Perrine Damron, var nemlig en meget forsigtig kvinde, der elskede sit barn enormt højt. Derfor kunne hun aldrig finde på ikke at have kontakt til sit barn i flere dage.

Den efterfølgende efterforskning ledte hurtigt politiet frem til, at den sidste, der havde set kvinden i live, var den 45-årige Eric William Westergard, der var en af Perrine Damrons mors gode venner.

Foto: Palm Beach Country Jail

Angiveligt kom han forbi ofrets hjem i fredags, hvor han hentede hende. Her skulle hun have fulgt frivilligt med. Efterfølgende er der ikke nogen, der har været i kontakt med hende.

På et pressemøde mandag informerede politiet om, at den 45-årige mand hele tiden havde været af interesse for efterforskningen. Han havde nemlig været meget mistænkelig.

Det var desuden i forbindelse med en ransagning af hans hjem, at de gjorde vigtige fund, der førte dem til liget af den unge kvinde. Westergard har ikke ønsket at udtale sig om drabet, hvorfor det fortsat er ukendt, hvordan den 23-årige Perrine Damrone mistede livet.

Læs også

Jacob får nok af Luksusfælden: "I må have et lorteliv"

Eric William Westergard er blevet anholdt og sigtet for drabet. Han har ingen mulighed for at blive løsladt mod kaution.