44 årig Mor deler vanvittigt billede af sin krop på sociale medier: Får folk til at tabe kæben

Af: Liva Høyberg

|

16/04/2024

Foto: thegymnurse/Instagram)
Foto: thegymnurse/Instagram)
Shannon, der er 44 år, er populær på sociale medier for sine fitnessråd og sin tonede krop, men sådan har hun ikke altid set ud

Mest læste i dag

For ikke så længe siden så influenceren Shannon Collins, også kendt som The Gym Nurse blandt hendes 150.000 Instagram-følgere, helt anderledes ud, selvom hun nu ofte viser sin krop frem.

Shannon, der er 44 år, er populær på sociale medier for sine fitnessråd og sin tonede krop, men sådan har hun ikke altid set ud

 Tilbage i 2016 var hun næsten uigenkendelig, indtil hun begyndte at fokusere på noget, der forandrede hendes liv.

På det sociale medie Instagram afslører hun, hvor meget hun har ændret sig over de sidste otte år og delte en vigtig indsigt – nemlig hemmeligheden bag hendes vanvittige forandring. 

Vægtløftning var nemlig afgørende for hendes fremskridt.

Selv under vægttab fokuserede hun på at opbygge styrke.

Det kan være grunden til, at hendes mave ser så tonet ud.

Shannon nævnte en udbredt "myte" blandt kvinder, at man ikke bør løfte vægte, hvis man vil tabe fedt, hvilket hun mener er forkert.

Det er vigtigt både at fokusere på styrketræning og at spise nok af de rigtige fødevarer for at energiforsyne kroppen, pointerer hun.

Billedet får mange til at måbe

Foto: thegymnurse/Instagram

På Instagram skrev Shannon: 

"Lav ikke denne fejl, jeg ser det ofte. Kvinder, der vil tabe fedt, undgår vægte og gør kun cardio, eller skifter til meget lettere vægte og høje gentagelser. De tænker kun på at tabe sig så hurtigt som muligt, selvom det betyder at miste muskelmasse. Vi bør stadig løfte vægte konstant, uanset dine kropsmål."

Siden hun delte opslaget, har over 2.000 mennesker liket det, og mange af hendes følgere har kommenteret for at takke hende for at dele sin rejse og give brugbare råd.

En person skrev: "Jeg begyndte at fokusere på vægttræning for to år siden og i år - stræber efter hypertrofi og mere muskelmasse. Jeg er 44, og det har ændret min kropssammensætning. Jeg er forelsket." 

En anden tilføjede: 

"Det giver så meget mening, især det du sagde om, at musklerne allerede var der på det tredje billede, og du gik i kalorieunderskud, hvorefter fedttabet og de revnede muskler kom frem."

Det skriver Daily Star

Anbefalet til dig