5-årig følte sig "svimmel": Forældre chokerede da de fandt ud af hvorfor

15/1/23 12:00

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Forældre til en række børn på en skole i Michigan var hurtige til at klage, da et barn i børnehaveklassen havde bragt Jose Cuervo-margaritas med sig i skole.

To mødre, Alexis Smith og Dominique Zanders, udtaler, at deres børn uforvarende drak den alkoholholdige drik, som en klassekammerat fra Grand River Academy i Livonia havde medbragt.

Klassekammeraten hældte angiveligt den alkoholholdige drik i børnenes kopper ved frokosttid.

Smith sagde, at hendes barn fik et par slurke af drikken, og Zanders tilføjede, at hendes barn følte sig "svimmel" efter at have nippet til sin.

Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

"Hun følte sig lidt svimmel," udtaler Zanders til Fox2Detroit, hvorefter hun forklarede, at deres børn fik det, som de troede var juice.

Det viste sig dog hurtigt, at drikken var noget meget stærkere, og Smith fortæller, at hendes barns kop var fyldt til randen. 

"Pigen hældte det i hendes kop, og hun drak det, og det endte med, at pigen fortalte hende, hvad det var. Hun gik hen og forklarede læreren, at der var alkohol i koppen, men læreren trak bare en sjov mine," siger Zanders. 

Forældrene er naturligvis vrede, men ikke på børnene - de ønsker i stedet at vide, hvordan hændelsen kunne have været forhindret. 

"Jeg ved ikke, om de er underbemandet, eller hvad det er, men det skulle aldrig være sket," siger Zanders. 

Grand River Academy udsendte en besked til forældrene efter hændelsen, hvori de skrev, at de med det samme kontaktede giftkontrollinjen for at få hjælp.

Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

De skrev også, at de var villige til at disciplinere eleven, der medbragte alkohollen. 

Ifølge Fox2Detroit mener forældrene dog ikke, at det er eleven, der skal disciplineres, men derimod elevens forældre. 

"Hvis dit barn ved, hvad det er, er der ikke noget galt i det - men de bør vide, at de ikke må røre det. De bør vide, at det ikke er til børn."