Afslører nu hvem der kom med bekymring om Archies hudfarve

07/4/21 12:39

Sarah Steenfeldt

Foto: Harpo Productions
Nu er "racisten" afsløret.

I det omdiskuterede interview med Oprah Winfrey, fortalte Meghan at der havde været bekymringer fra et familiemedlem under hendes graviditet. En bekymring der angiveligt lød på, at et familiemedlem skulle have ytret bekymring omkring, hvor mørk sønnen Archies hudfarve ville blive.

Harry understregede for Oprah at denne bekymring ikke kom fra hans bedsteforældre, dronning Elizabeth og prins Philip. 

Nu er der dog kastet lys over sagen og gætterierne kan ende, for nu afslører Lady Colin Campbell nemlig nyt om netop den hændelse. 

Lady Colin Campbell har udgivet intet mindre end otte bøger om det britiske kongehus, og fortæller nu i sin podcast "Chatting with Lady C" mere om sagen. 

Ifølge hende skulle det være prinsesse Anne - dronning Elizabeths datter og prins Harrys faster - der skulle være kommet med kommentaren. Men angiveligt skulle det også have været en stor misforståelse, da kommentaren slet ikke omhandlede race og hudfarve, lyder det.

Gjorde det til et våben

"Harry besluttede sig for, at den mindste antydning om kulturforskel omhandlede hudfarve. Hun (Prinsesse Anne, red.) havde bekymringer omkring de katastrofale følger, det ville få, hvis man tillod nogen af den slags, rent karaktermæssigt, ind i familien, så ville det ikke kun skabe problemer for dem, men også for børn, der blev født ind i unionen, forklarer Lady C, der hentyder til sine kilder inden for hoffet," lyder det i podcasten, hvor der også tilføjes:

- Harry løb straks til Meghan med indsigelserne, og Meghan gjorde dem til et våben med grobund i hudfarve. Vi ser på to personer, som er meget ivrige efter at se efter fejl, hvor der uden tvivl ikke er nogen. 

Angiveligt skulle det ifølge Lady Colin Campbell være de store kulturelleforskelle mellem Storbritannien og USA, som har sakbt bekymring hos prinsesse Anne.

Desuden lyder forklaringen også på, at Harry og Meghan har brugt fasterens kærlige og ægte bekymring, for at fremme deres agenda om, at få tingene peget i den forkerte retning. 

I kølvandet på interviewet udsendte det britiske kongehus en officiel undskyldning, det kan du læse mere om her: