Alice i chok over hårrejsende familiefoto: "Hvad er det, der er i baggrunden?"

08/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
En mor tog et billede af hendes søn, kæreste og sig selv. Da hun noget tid efter kiggede på billedet igen, fik hun kvalme.

Mest læste i dag

Alice Martin, hendes kæreste Tom Brown og deres søn Louie, tog et billede af de tre sammen. Ved første øjekast ligner det et almindeligt familiefoto, men da Alice senere sad og så hendes billeder igennem, fik hun et chok - det så nemlig ikke ud til, at de var alene på billedet.

Det skriver Mirror.com. 

I baggrunden kan man se en skygge, som ligner en person. Skyggen er lige i døren til sønnens værelse - hvor han i øvrigt ikke brød sig om at befinde sig. 

Lille to-årige Louie har ikke på noget tidspunkt ville sove på sit værelse, han har faktisk været bange for at være derinde.

Samtidig har familien også oplevet flere uforklarlige hændelser i lejligheden, blandt andet fjernsynet som tænder og slukker af sig selv, og sønnens legetøj som ud af det blå kan finde på at begynde og køre eller sige lyde. 

Kunne se et øje

Derfor blev Alice ekstra skræmt, da hun så skyggen i baggrunden. Hun sendte straks billedet til sin søster, som gjorde billedet lidt lysere, så de bedre kunne se, hvad der var på det. Og det gjorde bestemt ikke Alice mere rolig.

På billedet så skyggen ud til at være en lille pige, med langt hår, som står med en genstand i hånden. Da billedet blev lysnet kunne Alice tydeligt se et øje og omridset af et ansigt.

Hun fortæller, at hun har vist billedet til mange mennesker, og alle er enige - der ér noget på billedet. Flere siger også, at de har ‘følt noget’, når de har set det. Dog mener Alice ikke, at ‘spøgelsespigen’ har været ude på at gøre dem fortræd.

Foto: Privat

 

Foto: Privat

Hvad er det?

Alice har forsøgt at finde en forklaring på skyggen i baggrunden, der hang ikke noget på døren, da billedet blev taget - og hun har ikke andre gode forklaringer på, hvad det skulle være.

Selv er hun meget skeptisk overfor paranormale ting, men hun er nu helt sikker på, at der har været noget uforklarligt i lejlighden.

Nu er familien flyttet fra lejligheden til deres nye hjem - og det ser ud til, at spøgelset ikke er flyttet med.

Legetøjet er holdt op med at starte selv, fjernsynet tænder og slukker ikke - og vigtigst af alt, så er lille Louie ikke bange for at være på sit værelse og sover nu uden problem inde hos sig selv.