Børnefødselsdag går helt galt: Pludselig går den til angreb

10/06/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Youtube
Børnene så rædselsslagne til, da den pludselig gik til angreb på kvinden.

Mest læste i dag

En børnefødselsdag tog en dramatisk drejning, da børnene var på besøg i reptil-centret ved navn Scales'Tails i Utah, USA. 

Fødselaren der fejrede sin 5-års fødselsdag, sammen med sine venner, fik sig noget af et chok. Gruppen med børn og voksne stod og overværede at alligatoren ved navn Darth Gator blev fodret - men med ét, tog det en uhyggelig drejning.

Pludselig lukkede alligatorens kæber sig om kvindens hånd og den fik trukket hende med ned i bassinet. 

Det skriver KJZZ.

Alligatoren havde ikke i sinde at løsne sit tag i kvinden, og i bassinet begyndte den at rulle rundt. I mellemtiden var de chokerede børn blevet flyttet væk fra glasset, der adskilte dem og den voldsomme hændelse. 

En modig opdagede sraks at det var en alvorlig situation - og han reagerede prompte. Han sprang op i bassinet og satte sig på ryggen af alligatoren, hvor han holdt den fast.

Børnene fik sig et kæmpe chok, da den kvindelige ansatte blev trukket ned i bassinet. Foto: Youtube

Reagerede straks

En anden gæst stod på den anden side af bassinet og hjalp til. Den kvindelig ansatte hvis hånd, der stadig sad fast, bevarede roen og hun guidede de to mænd til, hvordan de skulle håndtere det. 

Ved fælles hjælp kom kvinden fri igen og alligatoren måtte undvære sit "ekstra måltid". 

Da kvinden fik sin hånd fri, blev Donnie Eiseman liggende på det 240 centimeter lange rovdyr, indtil han så sit snit til at hoppe op af bassinet. Selv slaå han uden skader - men kvinden måtte en tur på hospitalet. Meldingen lyder på, at hendes hånd nok skal blive god igen. 

Herunder kan du se videoen fra da alligatoren angriber kvinden - vi advarer om, at dethttps://www.youtube.com/embed/wRAeCinganM for nogle kan virke voldsomt. 

Anbefalet til dig