Brudepar skal danse brudevals: Pludselig afbrydes festen af en uventet gæst

Foto: Skærmbillede (YouTube/Kyle and Jackie O)
Et brudepar får sit livs chok, da de ser, hvem der afbryder deres bryllupsfest, kort inden de skal danse deres brudevals.

Mest læste i dag

Matt og Kya Debono fra Australien havde i lang tid været økonomisk pressede, hvorfor de kæmpede for at få hverdagen til at hænge sammen. Matt var arbejdsløs, og situationen blev bestemt ikke bedre af, at Kyas mor pludselig gik bort.

Til trods for, at deres drøm var et stort bryllup med familie og venner, virkede det ikke sandsynligt, at det blev en realitet i den nærmeste fremtid.

Matt var dog ikke villig til at give op på deres store drøm. Han besluttede derfor at kontakte KIIS 1065 og forklarede, at han største drøm var at overraske sit livs kærlighed med et smukt og mindeværdigt bryllup. Det skriver.

Til deres store overraskelse svarede radiokanalen, at de var villige til at betale hele deres bryllup. Det betød, at de ville betale alt fra bryllupstøj ti reception, underholdning og den efterfølgende bryllupsrejse. Men det var dog ikke alt. 

Besøg af en uventet gæst

Af radiokanalen var parret blevet spurgt om, hvilken sang de ønskede at danse til under brudevalsen. Her faldt deres valg på Ed Sheerans 'Thinking Out Loud', da det var en sang, som de begge var meget vilde med. 

Da parret stod klar til at danse deres brudevals, trådte der pludselig en uventet gæst ind ad døren, kort inden musikken skulle starte. 

Personen der dukker op, var ingen ringere end den verdenskendte sanger Ed Sheeran. Han havde besluttet sig for, at han ville give brudeparret en overraskelse, som de sent ville glemme. 

Verdensstjernen havde hørt, at radiostationen havde planlagt et specielt bryllup til Matt og Kya, hvor de skulle danse til en af hans sange. Derfor kontaktede han radiostationen, og fortalte, at han ønskede at overraske det nygifte par med en uforglemmelig optræden.

Du kan se en video ved at klikke her, hvor Matt og Kya bliver overraskede og nærmest chokerede over, at Ed Sheeran pludselig dukker op ved deres bryllup.

Anbefalet til dig