Frankrig i chok: Sanger ramt af skud, skulle have optrådt til OL

Af: Liva Høyberg

|

24/04/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På grund af ulykken og hans tilstand vil han ikke kunne optræde.

Mest læste i dag

Tidligt mandag morgen blev politiet tilkaldt til et ferieområde nær Bordeaux i det sydlige Frankrig efter en alvorlig hændelse, der har chokeret hele Frankrig.

I feriebyen Biscarrosse blev den berømte sanger Kendji Girac ramt af et skud i brystregionen, rapporterer BBC.

Dét skete omkring klokken 05.30.

Det skriver B.T

27-årige Kendji Girac, hvis oprindelige navn er Kendji Maille, blev hastet til et hospital i Bordeaux.

Han blev tidligere meldt i livsfare, men er nu uden for livsfare, dog fortsat indlagt.

Politiet undersøger fortsat skyderiets årsag, men det formodes nu, at der var tale om en ulykke.

Kendji Girac har selv fortalt ambulancepersonalet, at han ved et uheld kom til at affyre en pistol, som han angiveligt skulle have købt i en genbrugsbutik.

"Det her er ikke et banderelateret skyderi. Det var en ulykke. Han legede med pistolen og 'bang'," udtalte en mand ved navn Emilio, der menes at være Kendji Giracs onkel, til AFP ifølge BBC.

Kendji Girac blev landskendt, da han i 2014 vandt den store tv-sangkonkurrence 'The Voice' i Frankrig. Siden har han solgt millioner af album, og hans hits 'Color Gitano' og 'Andalouse' er blevet afspillet flere hundrede millioner gange på YouTube.

"Vi er alle chokerede. Vi elsker ham. Han er en fantastisk fyr, utrolig venlig, altid smilende, altid klar til at hjælpe," siger den franske tv-vært Cyril Hanouna.

Kendji Girac var planlagt til at optræde i Marseille på fredag i forbindelse med den olympiske flammes ankomst til Frankrig før sommerens OL i Paris, men på af ulykken og hans tilstand vil han ikke kunne optræde.

Anbefalet til dig