Har ledt i mere end 20 år: Far genforenet med bortført søn

Modelfoto. Viser ikke de omtalte personer. (Foto: Shutterstock)

Hans søn blev bortført for mere end 20 år siden. Siden da har han ledt efter ham. Nu er de endelig blevet genforenet.

En mand er endelig blevet genforenet med sin søn, som han har ledt efter i 24 år. 

Læs også

Var advaret: To timer senere skete det

Den 51-årige kinesiske Guo Gangtangs toårige søn blev kidnappet i 1997 fra deres hjem i den østlige provins Shandong. Siden da har han ledt efter sin søn, skriver TV 2

Dengang blev der iværksat en eftersøgning, men den gav ikke pote. Man fandt ikke frem til hans søn. Det fik dog ikke Guo Gangtang til at give ham. Derimod fortsatte han med at lede på egen hånd. 

Hans eftersøgning har sendt ham rundt i stort set hele Kina, som han har kørt tykt og tyndt på motorcykel. På motorcyklen havde han til alle tider et flag med et billede af sønnen. Derudover medbragte han også en taske fyldt med løbesedler. 

Den mere end to årtier lange eftersøgning har dog ikke været gratis. Tværtimod har den kostet den 51-årige far hele sin opsparing og efterladt ham i massiv gæld. 

Efter mange års søgning fik han endelig en god nyhed, da han i juni blev informeret om, at politiet havde fundet en mand i provinsen Henan, der passede til beskrivelsen af hans søn. 

Der var tvivl om, hvorvidt det faktisk var hans søn, hvorfor der blev udført en dna-test. Resultatet af denne test viste, at det rent faktisk var Guo Gangtangs søn. I søndags blev han så endelig genforenet med sin 26-årige søn. 

"Jeg har fundet min søn, og nu vil jeg tilbage til det normale liv hurtigst muligt," fortæller Guo Gangtang i en video, som han selv har delt på det sociale medie TikTok. 

Ifølge ABC News blev sønnen kidnappet af en kvinde, da han legede på en legeplads nær familiens hjem. Kvinden beholdt ikke drengen selv, men solgte ham derimod til en anden familie. 

Læs også

Nægter at vise coronapas: Sniger sig ind alligevel

Guo Gangtangs rejse på motorcykel rundt i Kina endte med at blive cirka 500.000 kilometer lang. Turen førte han gennem de fleste provinser i Kina og ti forskellige motorcykler.