Så længe må du efterlade din hund alene i hjemmet

Foto: Shutterstock
Der er garanteret ikke mange, der kender til denne tommelfingerregel.

Mest læste i dag

Langt de fleste hunde oplever af og til at blive efterladt alene i hjemmet.

Det er heller ikke noget problem, men det kan det gå hen at blive, såfremt at ejeren efterlader hunden alene i for lang tid.

Nu har en hundeekspert sat ord på, hvor længe hunde kan være alene; og det afhænger af hundens alder.

Det skriver The Mirror.

Alder er en nøglefaktor, når det kommer til, hvor længe du kan lade din hund være alene hjemme. Lorna Winter, der er hundeekspert, forklarer:

"Det første man skal forstå ved at efterlade sin hvalp alene hjemme er, at hunde og hvalpe er sociale væsner, der lever for godt selskab - menneskeligt selskab! De kommer ikke forprogrammeret til at klare at være alene. Hvalpe er afhængige af os for at overleve, så det giver mening, at det at være uden deres elskede menneskelige følgesvend kan få dem til at føle sig bekymrede."

For eksempel bør to måneder gamle hvalpe ikke være alene i mere end en time, da de har store følelsesmæssige behov på dette tidspunkt.

Ved 6 måneders alderen og med passende træning kan hunde være alene i op til seks timer.

"Disse tidspunkter er virkelig vigtige, da hvalpe kun kan holde deres blærer så længe, ​​før de skal 'gå' indenfor. Det er vigtigt at huske, at hver hvalp er forskellig med hensyn til, hvordan de kan klare sig selv", lyder det fra Lorna Winter.

Her er en oversigt over, hvor længe du kan potentielt lade din hund være alene:

  • 2 måneder: En time eller mindre

  • 3 måneder: Op til to timer

  • 4 måneder: Op til fire timer

  • 5 måneder: Fem timer

  • 6 måneder og derover: Fem til seks timer

Det er vigtigt at huske på, at hver hund har sit eget behov, og at ovenstående blot er en tommelfingerregel fra hundeeksperten Lorna Winter.

Anbefalet til dig