Hundelufter lod hunden løbe frit i parken: Fik et chok, da hun så, hvad den havde i munden

21/03/2023

Nicolai Busekist

Foto: Facebook
Hundelufteren har forklaret, at hun var nødt til at kigge to gange, efter at have bemærket, at hunden havde samlet en besynderlig genstand op.

Mest læste i dag

En ugentlig tur i Sydney endte på helt anden vis end forventet for et nyforlovet par, da deres hund, der fik lov til at løbe frit i parken, hvor de gik tur, vendte retur med et besynderligt objekt i munden.

Parret var på en ugentlig tur i Burraneer Bush Park med deres hund Myrtle. Her kastede de med pinde til deres hund, men på et tidspunkt vendte den tilbage med et objekt, som ingen af dem havde kastet afsted.

"Da hun kom ud, vendte hun tilbage med en mere gummiagtig og livlig pind," sagde hun til Yahoo News Australia.

"Først vidste vi ikke, hvad det var, men så indså vi med rædsel, at det faktisk var en stor dildo."

Til en start blev parret forvirret over hundens fund, men det ændrede sig hurtigt, da de blot morede sig over det.

Derfor mente de også, at den rette beslutning vil være, at de gav deres hund lov til at 'lege lidt med den', mens de tog billeder og optog videoer af det 'sjove fund'.

Foto: Facebook

Da de gik videre fra stedet, valgte de ikke at tage deres fund med videre. Derimod besluttede de sig for at efterlade den på stedet, så andre kunne have en oplevelse lignende deres.

Den kvindelige hundelufter besluttede sig for at dele historien på det sociale medie Facebook, hvor hun også inkluderede en række billeder, hvortil hun skrev, at 'renheden af hendes søde hun var blevet kompromitteret for altid'.

Hurtigt endte det med, at hendes opslag gik viralt på det sociale medie. Det fik naturligvis også mange til at skrive kommentarer, hvoraf de fleste gav udtryk for, at de fandt situation særdeles underholdende.

"Det giver en helt ny mening til, at 'give hunden en knogle'," skrev en bruger.

"Det er for sjovt. Din hund ser så stolt ud sådan som den viser sit fund," lød det fra en anden.

Hundeejeren fortalte Yahoo, at hverken hun eller hendes forlovede aner, hvordan genstanden kom dertil, og forklarede også, at den sandsynligvis stadig befinder sig der, hvor de efterlod den.

"Myrtle er historiens virkelige stjerne," sagde hun, inden hun tilføjede, "men jeg mener, at det helt sikkert fik mig til at kigge to gange."