Italien oplever endnu et chokdøgn: 627 mennesker døde

Udland
Coronavirussen er hård mod Italien. Foto: Shutterstock
Et skrækkeligt døgn. Så simpelt kan det siges. 627 har mistet livet til coronavirus i Italien alene.

Mest læste i dag

Italien overhalede allerede i går Kina, som det land med flest døde og det store dødstal fortsætter. I alt har 4.032 mistet livet til Covid-19.

Det er stadig den nordlige del af Italien, der er hårdest ramt. Således er der 2.549 mennesker i regionen, der er døde som følge af coronavirus. 

Der er 47.021 smittede i Italien, men der er ligeledes et enormt højt mørketal. Derfor er det ikke sikkert, at smitten i Italien har nået sit højdepunkt. 

Dagens opgørelse over smittede fortæller, at også i Spanien er landet ved at miste grebet om coronavirussen, der nu har taget livet af 1.041 spaniere.

I Danmark har ni mennesker mistet livet. 

Håber på behandlingsmuligheder

Flere steder i verden er der eksperimenteret med forskellige medikamenter, og flere steder vender læger og forskere også tommelfingeren opad. Således fortsætter de kliniske forsøg rigtig mange steder, og man håber, at en behandling med allerede kendte medikamenter kan være på trapperne.

En decideret vaccine eller behandling med et nyt og eksperimenterende medikament kan tidligst se dagens lys 12-18 måneder ude i fremtiden.

 

 

 

Anbefalet til dig