Italiensk fodboldlegende ude for grim oplevelse: Skyldes ikke Spaniens sejr over Italien

Af: Liva Høyberg

|

21/06/2024

Udland
Redaktionel kreditering: Mairo Cinquetti/SOPA Images/Shutterstock
Redaktionel kreditering: Mairo Cinquetti/SOPA Images/Shutterstock
En traumatisk episode udspillede sig torsdag, for Baggio-familien.

Lige nu læser andre også

Den talentfulde og karismatiske fodboldspiller, Roberto Baggio, er blevet lidt af en fodboldlegende. Han er bedst kendt for sin tekniske dygtighed og har scoret mange afgørende mål. Dog skete der noget livsforandrende torsdag aften, hvor landsholdet skulle spille mod Spanien.

Han blev nemlig udsat for en yderst traumatisk oplevelse

Det skriver The Sun

Det første gæt på en traumatisk oplevelse, er selvfølgelig, at Italien tabte mod Spanien, men det var ikke kun dét der skete den aften.

Baggio blev nemlig udsat for et indbrud, hvor fem bevæbnede mænd brød ind i huset, hvor Roberto og hans familie opholdt sig.

Roberto forsøgte at stoppe dem, men under forsvarsmanøvren blev han slået i panden med skæftet af en pistol, hvilket gav ham en dyb flænge.

Under dette blev han og familien beordret ind i et rum, hvor de blev låst inde. Efterfølgende kunne tyvene i ro og mag gennemsøge huset for værdier.

Da tyvene var gået igen, brød Roberto Baggio døren op og kontaktede politiet. Den 57-årige fodboldlegende blev derefter bragt til sygehuset, hvor han blev syet i panden. Ingen af de øvrige familiemedlemmer kom til skade og slap med skrækken.

Anbefalet til dig