Jim Carrey indstiller karrieren

01/4/22 11:50

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Forleden indstillede Bruce Willis sin karriere på grund af sygdom, og nu vælger Jim Carrey at trække sig tilbage fra skuespillet.

Den verdenskendte og elskede skuespiller Jim Carrey, som blandt andet er kendt for sine roller i filmsucceser som 'Yes Man', 'Ace Ventura', 'Dum og Dummere', 'The Truman Show' og senest 'Sonic the Hedgehog', har i et interview med Access Hollywood ifølge Ladbible meldt ud, at han "går på pension."

Den 60-årige skuespiller lod sig interviewe om den nye film 'Sonic the Hedgehog 2', som han medvirker i, og her afslørede han altså de triste nyheder.

Han udtalte således: "Altså, jeg går på pension. Jeg er ret seriøs omkring det."

Han forklarede dog, at det ikke er helt udelukket, at vi måske kommer til at se ham på skærmen igen i fremtiden. 

"Det kommer an på - hvis englene bringer mig et form for manuskript skrevet med guldblæk, som siger til mig, at det er virkelig vigtigt for folk at se, så vil jeg måske [arbejde igen]."

"Det fortsætter måske hen ad vejen, men jeg tager en pause," forklarede han og uddybede: 

"Jeg kan virkelig godt lide mit stille liv, og jeg elsker virkelig at putte maling på lærreder, og jeg elsker virkelig mit spirituelle liv, og jeg føler - og det her er måske noget, som du aldrig hører en anden kendis sige nogensinde - jeg har nok. Jeg har lavet nok. Jeg ér nok."

Den garvede skuespiller, som ellers i gennemsnit har medvirket i 1-2 film om året i sine mere end 40 år lange karriere, har da også været svær at finde på skærmen de seneste par år. 

Siden 2016 har han således kun medvirket i én film (Sonic the Hedgehog fra 2020), og så får vi ham at se endnu engang i 'Sonic the Hedgehog 2', som fik premiere i går, d. 31. marts, men ellers lyder det altså til, at vi måske ikke får flere film at se med den elskede skuespiller.