Kæmpe drama foran Lidl: Skolebus i brand

Af: Thea Andersen

|

13/07/2022

Foto: Mirror / Screenshot
Foto: Mirror / Screenshot
Der lød et højt brag fra skolebussen, og pludselig var der flammer overalt.

Mest læste i dag

Skolebussen 'Notts & Derby service 240' kørte tirsdag eftermiddag en flok elever fra St. Benedict's Catholic School i Derby, da en pludselig brand ødelagde køretøjet.

Det skriver Mirror.

Et barn i videoen kan høres sige "vi var på den bus", da køretøjet angiveligt brød i brand efter dets sidste stop omkring klokken 15.40.

Ifølge mediet er Derbyshire Fire and Rescue Service allerede i gang med at undersøge, hvad der havde forårsaget branden.

En række forældre og elever havde dog hævdet, at der var kommet "røg" fra bussen, inden den brød i brand foran en Lidl-butik. 

Samtidigt blev deres bekymringer ignoreret, lyder det fra forældrene.

En talsmand for Notts & Derby Buses bekræftede, at deres busser kun transporterer skole- og gymnasieelever eller universitetsstuderende, da de bekræftede, at en fuldstændig undersøgelse vil finde sted og allerede er i gang.

Desuden vil Notts & Derby Buses' resterende busser blive efterset.

Efter den chokerende hændelse spærrede politiet dele af vejen af, og den forblev lukket i nogen tid, mens branden blev slukket og bussen fjernet.

St. Benedict's Catholic School er blevet kontaktet for en kommentar, men har endnu ikke svaret.

Både Derbyshire politi og Derbyshire Fire and Rescue bekræftede, at de var til stede ved hændelsen, og ingen kom til skade ved hændelsen.

Anbefalet til dig