Kaldt ud til husspektakel: Hustru tager mor og søn i at have sex

26/8/20 09:00

Sarah Steenfeldt

Nu risikerer de to op til 20 års fængsel. Foto: Facebook
Det var en lidt anderledes - og sikkert noget uventet opdagelse, som betød at politiet i maj måned, måtte rykke ud til et husspektakel i Massachusetts.

Det lyder fuldstændig absurd - og der var nok også nogle betjente som lige måtte løfte øjenbrynene en ekstra smule, da de blev kaldt ud til et stort familiedrama i byen Fitchburg i Massachusetts, USA. Det skriver Daily Star.

Angiveligt havde konen til Tony L Lavoie, taget hendes mand og svigermor på fersk gerning, midt i en hed hyrdetime. Det var ikke noget der faldt i god jord hos konen, og hele episoden skabte en del postyr. 

Konens kusine tog imod betjentene da de ankom til adressen. Hun kunne fortælle at konen havde opdaget at hendes mand havde sex med sin mor, og derefter havde hun ringet efter politiet. 

Risikerer op til 20 års fængsel

Politiet afhørte de to hovedpersoner i sagen, som angiveligt ikke nægtede at det var sket. De hævdede dog at det aldrig var sket før og at dette var første gang.

Da Tony blev spurgt om hvorfor de to havde haft sex, svarede han blot:

“Det ved jeg ikke, det skete bare”. 

Tonys mor - 64 årige Cheryl, var dog en smule mere meddelsom. Hun kunne fortælle betjentene at de to (Tony og Cheryl, Red.) var blevet meget tætte de seneste måneder, og at det var sket, efter at de to var begyndt at kysse.

Betjente besluttede efter endt afhøring af parterne, at der var begrundelse nok for, at sigte mor og søn for incest. Derfor kan de nu begge risikere en fængselsdom på op til 20 år - derudover har de også fået besked på at holde sig fra hinanden.

 

Tony L Lavoie. Foto: Facebook

Tony L Lavoie. Foto: Facebook

 

Cheryl Lavoie. Foto: Facebook

Cheryl Lavoie. Foto: Facebook