Kvinde gør overraskende fund efter tur i ALDI: Pludselig var hun 43.000 kroner rigere

10/09/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
En kvinde fik sig noget af en overraskelse, da hun pludselig blev 43.000 kroner rigere efter en tur i en ALDI-butik.

Mest læste i dag

En kvinde, der købte en chokoladebar i ALDI, da hun købte ind sammen med sin søn, blev chokeret, da hun fandt en gylden billet indeni til en værdi af 5.000 pund (43.500 kroner).

Supermarkedskæden ALDI har gemt 25 gyldne billetter i chokoladebarer fra Dairyfine, der kan købes i deres britiske butikker. Og der er fortsat 22 af disse billetter, der ikke er blevet fundet.

Billetterne har en værdi på enten 5.000 pund eller 10.000 pund, og kan købes i ALDI-butikker i hele Storbritannien. Det skriver Mirror.

Sian Walker fra Nantwich er både overrasket og glad for, at hun har vundet den store sum penge. Det betyder nemlig, at hun kan opføre en tilbygning til sit hus, som hun længe har drømt om.

Den 43-årige kvinde sagde, at hun 'jokede' med sin søn og lod, som om de havde vundet. Hvad hun dog ikke vidste på dette tidspunkt var, at der inde i chokoladebaren faktisk lå en gylden billet.

"Jeg kunne ikke tro det. Jeg hentede først en af de mindre chokoladebarer, og byttede den så ud med en større for at dele den med min søn," sagde hun til Mirror, og fortsatte.

"Vi jokede og lod som om, at vi havde vundet, og da vi åbnede den, var det en stor overraskelse af se den gyldne billet indeni."

"Det er sådan en fantastisk gave og er kommet lige i tide til at hjælpe os med at opføre vores drømmetilbygning på vores hjem."

"Tusind tak, ALDI. Det her kommer virkelig til at gøre så stor en forskel."

Alt man skal gøre, hvis man også vil have chancen for at vinde en stor sum penge, er at besøge en ALDI-butik og købe en stor Dairyfine Milk Chocolate-chokoladebar.

Desværre er det kun ALDI-butikkerne i Storbritannien, der er omfattet af denne konkurrence.

Anbefalet til dig