Kvinde i chok: Min far bad om bizar 'tjeneste' for ham og ny kone

06/5/22 17:28

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En kvinde, der nu overvejer at søge trøst hos sin mor, blev ramt af væmmelse, da hendes far bad hende gøre en 'tjeneste' for ham og hans nye kone.

Det er nemt at sige, at du er villig til at gøre hvad som helst for din familie, da de fleste vil tro på dette. Faktum er dog, at der er nogle ting, mange mennesker ikke engang ville overveje at gøre - heller ikke for deres familie.

En kvinde, der har delt sin historie på nettet, har afsløret, at der i hvert fald er én ting, som hun ikke vil gøre for sin far. Det fandt hun ud af, da han bad om en bizar tjeneste, som hun valgte at afslå. Det skriver mediet Kidspot.

"Min far har forsøgt at få et barn med sin nye kone i to år. De forsøger med fertilitetsbehandling, men har ikke haft heldet med sig," skriver den 26-årige kvinde i sit opslag.

Hun fortæller også, at hendes 56-årige far er blevet gift med en 40-årige kvinde, og at han i fortrolighed har fortalt hende, at de forsøgte at få et barn. I et stykke tid havde han dog også antydet, at han ville spørge hende om noget.

"Han spurgte om, hvis deres fertilitetsbehandling ikke virkede, om jeg ville være villig til at være rugemor (med donor-DNA fra dem begge)," skriver hun, og tilføjer, at hun var 'chokeret og væmmedes for at være ærlig en smule over idéen'.

Hun har haft et ustabilt forhold til sin far, der blandt andet har betydet, at der har været en periode på flere år, hvor de ikke havde talt sammen. Derfor var hun også meget chokeret, da han spurgte hende.

"Da han spurgte, grinede jeg lidt akavet og sagde: 'Jeg ved ikke engang, om jeg nogensinde fysisk vil have et barn selv, og hvis jeg gør, vil jeg nok selv bruge en rugemor, hvis jeg kan, du ved.'," skriver hun.

"Han var meget skuffet, da han svarede: 'Nej, det ved jeg ikke'. Der var en akavet pause, og jeg sagde: 'Jamen... undskyld, men jeg elsker dig'. Og vi afsluttede opkaldet."

Hun fortæller også, at hun var meget chokeret, da hun havde afsluttet opkaldet, og at hun endda begyndte at få kvalme.

Kvinden har også åbent fortalt, at hun gerne vil tale med sin mor om det, selvom det er noget, hendes far har fortalt hende i al fortrolighed.

"Selv hvis dette er slutningen på den samtale, er det, at min far følte sig tryg ved at spørge mig, underligt for mig," fortsætter hun.

"Jeg vil gerne have, at hun giver ham en sådan frygt, at han ikke engang overvejer at tænke på mig og rugemor i den samme sætning nogensinde igen."

"Min far er en egoistisk person. Jeg ved, at han slet ikke overvejede hvilke konsekvenser, det ville have for mig at være gravid og få et barn - selvom jeg ikke ville være involveret i at opdrage det."

Hun spørger også, om andres holdning til, hvorvidt hun bør tale med sin mor om det, eller forsøge at holde det for sig selv, da hun ved, at hendes mor ville konfrontere faderen med det.

De personer, der har svaret hende, har ikke lagt skjul på, at hun bør tale med sin mor om det, selvom hendes far har bedt hende om at holde det hemmeligt.

"Jeg er normalt i 'hold på hemmeligheder'-lejren, men det er en stor ting at spørge om, og hvis du har brug for at betro dig til din mor, så betro dig til hende. Det er noget, der i høj grad påvirker dig," skriver en person, der fortsætter:

"Hvis det giver dig ro, ville du ikke engang kvalificere dig til at blive rugemor. Intet lovligt sted vil tillade dig at blive imprægneret, så hans forsøg på at komme uden om ville mislykkes. Selv de steder med de løseste krav ville ikke acceptere en rugemor, der aldrig har været gravid mindst én gang."

"Dette er rædselsfuldt," skriver en anden person, der har forsøgt at holde det kort.

"Den anmodning er ikke blot uhyggelig og... Jeg ved det ikke engang. Jeg kan virkelig ikke finde det rigtige ord. Afskyeligt?" skriver en tredje.