Kvinde købte ring for 100 kroner på loppemarked: Guldsmeden besvimede næsten, da han kiggede på den

Af: Redaktion .

|

22/06/2024

Udland
Foto: Shutterstock.com
Livet ændrede sig væsentligt for en 55-årig kvinde, da hun valgte at få vurderet en ring, hun havde købt for 100 kroner på et loppemarked 30 år tidligere. Ringen var nemlig væsentligt mere værd.

Lige nu læser andre også

Mange mennesker er gode til at spotte en god handel. De tager derfor rundt på loppemarkeder, prutter og priser, og sælger efterfølgende tingene videre til en højere pris.

Det hænder dog også, at man blot køber noget på et loppemarked, fordi det er pænt, og ikke fordi man har kendskab til, hvor meget genstanden egentlig er værd. Sådan en person er Debra, og da hun for cirka 33 år siden som 22-årig valgte at købe en ring på et loppemarked, havde hun aldrig regnet med, at den skulle gøre hende rig.

Den i dag 55-årige Debra Goddard købte en ring på et loppemarked for mere end tre årtier siden, og hun troede i alt den tid, at den smukke sten var lavet af glas. Hun havde nemlig kun givet 100 kroner for den, og derfor ville det ikke give mening, hvis det var en ægte diamant.

Hun valgte dog at tage ringen ned til en guldsmed 33 år efter, at hun købte den, og her blev hun chokeret, da hun blev fortalt, at det stenen skam var ægte, og at det var 26.27-carat.

Moren fik franarret sine penge

Ringen havde Debra opbevaret i en æske, og hun fandt den kun frem, fordi hendes mor var blevet snydt af en svindler, som havde franarret alle hendes penge.

Hun håbede derfor, at ringen bare ville være en lille smule penge værd, så hun valgte derfor at få den vurderet.

”Da jeg tog ned til guldsmeden, var han lige ved at besvime og han sagde ’Ved du hvad det her er? Det er en diamant’ Jeg sad oppe hele natten og overvejede, hvad jeg skulle gøre,” fortæller hun til det britiske medie The Sun.

Hun valgte at aflevere ringen til auktionshuset Sotherbys, der bekræftede ringens værdi, og de tog sig derefter af at sælge den for hende.

Ringen havde en værdi på 6.3 millioner kroner, og Debra Goddard endte med at få 4 millioner kroner for den. Det må siges at være noget af et scoop.

Nogle af pengene har hun brugt på at glæde sig mor med diverse oplevelser, så moren har blandt andet været på Barbados, ligesom hun også har set shows med Tom Jones og Celine Dion i Las Vegas.

Anbefalet til dig