Kvinde med gigantiske huller i ørerne viser nu hvordan hun så ud før

08/1/23 06:05

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
Bianca har afsløret, hvordan hun så ud, før hun lavede om på sit udseende på dramatisk vis.

En kvinde, der ikke blot har gigantiske øreringe, men også har mistet overblikket over, hvor mange tatoveringer hun har, er ikke til at kende på en række gamle billeder, hun har delt.

Bianca Ferro har afsløret, at hun blev mobbet, da hun gik i skole, men har siden gennemgået en spektakulær og nærmest dramatisk forvandling.

I dag er hun 'afhængig af kropsmodifikationer', hævder hun, og derfor er hun også nem at få øje på, fordi hun stræber efter at have de største huller i ørene i verden.

Og nu har hun delt billeder, der viser, hvordan hun plejede at se ud, inden hun lavede de store og iøjnefaldende ændringer ved sin krop.

"10-year Challenge. Hvilken tid at være i live," skrev den 26-årige kvinde på Instagram.

På det ene billede har hun både ansigt, hals og bryst dækket af tatoveringer, mens hun har såkaldte stretches i ørene, der har en diameter på hele 86 millimeter.

På det andet billede, der er et ældre billede af hende, har hun ingen tatoveringer, og hendes øreringe er langt fra lige så store.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

I et interview med Daily Star har Bianca afsløret, at hendes forvandling er langt fra færdig. Derimod har hun fortsat planer om at få flere tatoveringer.

"Jeg vil gerne være ekstremt dækket af tatoveringer. Jeg vil have, at næsten alle dele af min krop er kraftigt tatoveret," sagde hun.

"Jeg vil ikke sige 100%, fordi der er nogle områder, jeg ved, jeg er for stor en kylling til at få lavet færdig, som f.eks. mine fodsåler, øjenlåg og inderlår. Men jeg vil helt sikkert have flere tatoveringer, end ren hud."

Selvom hun dagligt modtager hadefulde beskeder og kommentarer fra folk på nettet, bliver hun støttet af sine nærmeste.

"Jeg er så ekstremt heldig at have støtte fra mine forældre," sagde hun.

"Siden jeg begyndte at tatovere, har jeg mødt en chokerende mængde personer, der har sagt, at deres forældre nægtede at lade dem blive tatoveret, eller at deres mor ikke vil snakke med dem længere, hvis de bliver ved med at få tatoveringer."

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Jeg kan ikke forestille mig at miste et så specielt forhold på grund af noget så trivielt som hvordan jeg ser ud, eller hvad jeg vælger at gøre med min krop," fortsatte hun.

"Jeg føler mine forældres støtte hver dag i alt, hvad jeg gør. De elsker mig for den jeg er. Mange mennesker på internettet kommer med kommentarer om mine forældre og siger, at jeg er et eksempel på dårligt forældreskab, eller at mine forældre må være så skuffede over mig."

"Jeg hader, at folk tænker sådan. Jeg er et eksempel på kærlige, støttende forældre, der står ved mig, uanset hvad jeg gør - og jeg tror faktisk, de er ret stolte af mig."

Bianca, der altså arbejder som tatovør til dagligt, har også afsløret, at hun er arbejdsløs og ildelugtende. 

Ydermere har hun fortalt, at hun har forsøgt at gøre sine huller i ørene større i mange år, men nu vil hun skrive historie. Den nuværende verdensrekord lyder på 105 millimeter, men det vil hun slå.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Jeg har tidligere nået et par mål og var ikke helt sikker på, hvad jeg skulle stille op med mig selv, da jeg troede, at min rejse var slut," sagde hun.

"Jeg synes bare, at de er så smukke, og jeg er meget stolt af den tid og tålmodighed, det tager at fortsætte med at gøre dem større."

"Jeg kan godt lide at se unaturlig ud, fordi det bare er sjovt. Vi lever i en verden, hvor du kan være hvad som helst eller hvem du vil, så hvorfor være ligesom alle andre?"