Kvinde vandt 2 milliarder kroner i Lotto: Derfor har hun smidt sin mand ud af huset

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
2 milliarder kroner lyder som en drøm for de fleste, men for Gillian har de ikke skabt andet end problemer.

Mest læste i dag

Da Gillian og Adrian Bayford vandt 148 millioner pund (næsten 2 milliarder kroner, red.) i Lotto sammen, var det nærliggende at tro, at de ville kunne leve sin konge og dronning resten livet.

Situationen tog dog hurtigt en kedelig drejning, da de 15 måneder senere gik fra hinanden.

Gillian kom dog videre, og for fem år siden blev hun gift med en mand ved navn Brian Deans. Men nu har hun smidt ham på porten, fordi han angiveligt brugte hende som en form for pengetræ.

Det skriver The Mirror.

Brian brugte penge på luksusbiler, eksotiske rejser og store gaver til vennerne, men det vil Gillian ikke finde sig i længere.

Venner til Gillian fortæller, at Brian modtog en månedlig ydelse fra hende, der var ganske generøs, men det stoppede ham ikke fra at bede om mere.

"Det var aldrig nok for ham. Han behandlere hende som en pengeautomat," siger en pålidelig kilde.

Men det stopper ikke der.

Gillian har tidligere talt om, hvordan hendes store gevinst også har skabt splid i familien. Trods at have givet dem 20 millioner pund (omtrent 175 millioner kroner, red.) og renset dem for gæld, føler hun nu, at det kun har gjort dem 'krævende og grådig'.

Hendes far og bror, som hun hjalp ved at betale 700.000 pund (lidt over 6 millioner kroner, red.) gæld af, har ifølge Gillian mistet jordforbindelsen. De lever nu et liv i luksus, hvilket Gillian finder 'direkte grimt'.

Denne saga om rigdom og relationer i opløsning maler et billede af en kvinde, der trods utrolig økonomisk held, står over for de udfordringer, som penge kan bringe med sig i personlige relationer.

Anbefalet til dig