Lægerne mente det var allergi - Scanninger afslørede at de tog grusomt fejl

24/8/20 13:00

Sarah Steenfeldt

Lægerne mente først at det var en allergisk reaktion. Foto: Asia Wire
Konklusionen lød på at den 4-årige pige havde en allergisk reaktion, men da lægerne scannede hendes arm, fik de sig noget af en overraskelse.

Den 4-årige pige med kælenavnet ‘Le Le’, blev bragt til Børnehospitalet i Zhejian i Kina, da hun fik en ‘armbånds-lignende’ ring på hendes arm, det skriver Mirror.

Den lille pige bor ved sine bedsteforældre, som tidligere på året tog hende med til lægen, da de opdagede en rød ring på hendes arm. Her konkluderede lægen at det sandsynligvis var en allergisk reaktion. 

Et par måneder senere, voksede den røde ring sig større og lignede til sidst et armbånd under huden. Her besluttede pigen forældre at tage hende med til hospitalet.

Le Le blev undersøgt på børnehospitalet i Zhejian-provinsen, da det nu var blevet værre - og det viste sig at være en god beslutning. 

Var groet ind i den lille piges arm

Lægerne scannede den lille piges arm og kunne fortælle forældrene, at allergi bestemt ikke var årsagen til den store røde ring. Det var et køkken-elastik som var skurken. 

Le Le havde haft et køkken-elastik siddende på sin arm, og uden at nogen havde bemærket det, så var elastikken vokset ind i huden, i hendes arm. 

Elastikken måtte derfor opereres ud af armen på den lille pige. 

Lægen på børnehospitalet kunne fortælle forældrene at han én gang før, i sine over 20 år som læge, havde set en lignende sag.

“Nogle forældre kan også godt lide at binde tynde røde snore rundt om deres børns hals, håndled eller fingre for held og lykke, men det er forbundet med store risici. Tynde bånd kan nemt skjule sig i folderne på små børn, og nogle børn er for små til at fortælle det gør ondt - og så opdager forældrene det ikke”, fortalte lægen Ye Wensong til mediet.

I dette tilfælde var det dog ikke forældrene, som havde bundet elastikken rundt om pigens arm.

 

Foto: Asia Wire

Foto: Asia Wire

 

Foto: Asia Wire

Foto: Asia Wire