Gift ved første blik-deltager rensede toilet med konens tandbørste

26/02/2020

Nanna Christina Smidt

Det var ikke tandpasta, der kom på børsten. Foto: Shutterstuck
Der var virkelig mange konflikter i den danske udgave af Gift ved første blik, og selvom nogen af parrene måske har haft lyst til at gøre onde ting mod hinanden, men deres små intriger er vand ved siden af denne lorteskandale fra Gift ved første blik i Australien.

Mest læste i dag

 

Det er en hævn, som mange måske tænker på at bruge, hvis man skal hævne sig over en utro kæreste, men dog er det nok de færreste der reelt set bruger den i virkeligheden.

Ad ad ad ad ad

Når man lader sig gifte ved første blik, så kan det hurtigt ende galt. En sur ægtemand fra den australske udgave har i hvert fald overgået de fleste hævnaktioner.  

Han har taget sin kones tandbørste og gjort deres møgbeskidte toilet rent med det.

Hændelsen har sendt chokbølger gennem Australien, hvor de finder det yderst klamt.

Kom ellers godt fra start

Det startede ellers så fint for tv-ægteparret David og Hayley, der fra start var vilde med hinanden.

Nu er situationen dog en ganske anden, og deres ægteskab står ikke til at redde.

Konflikt udløste det klamme optrin

En konflikt fik David til at overreagere, og han tog Hayleys tandbørste, som han brugte til at rengøre deres ulækre toilet.

Brugte tandbørsten i fem dage

David har været virkelig lusket. Efter at have rengjort toilettet stillede David blot tandbørsten tilbage på sin plads.

Efterfølgende er det kommet frem, at Hayley brugte tandbørsten i fem dage, hvor hun intet vidste om, at den var fyldt med lort.

Blev vist på tv

Hele rengøringen blev for nyligt vist på tv, så både brud og resten af den australske befolkning fik indblik i den klamme situation.

David har prøvet at forklare sin lortesituation – og faktisk forsvarer han den.

Til News fortæller David at han lavede tandbørstehævnen, efter at han fandt ud af, at Hayley havde kysset en anden deltager til en fest.

”Tre dage efter utroskabsskandalen havde jeg stadig ikke hørt noget fra Hayley, og jeg var virkelig et mørkt sted. Jeg havde stadig nøglen til hendes værelse, og det var der, at jeg gjorde noget rigtig barnligt. Jeg fortryder, at jeg endte på hendes niveau,” fortæller David til News 

Dårlige toiletvaner

David forsvarer også sin opførsel med, at Hayley ikke forlod toilettet på det som han betegner som en kvindeagtig måde.

”Jeg sagde det til hende nok 16 gange. Badeværelset var som armageddon… og det var der, at jeg hapsede tandbørsten og gjorde noget, som jeg ikke skulle have gjort, nemlig at skrubbe toilettet med tandbørsten og efterlade den der. Hun brugte den i fem dage, og så fortalte jeg en af hendes venner det, og så hun fik det at vide,” fortæller David til News.

Det mest frastødende

Hayley er vred over lortesituationen, og var i chok.

”Han gjorde noget af det mest frastødende i programmets historie, og jeg mener, at det er på grænsen til et overgreb,” har Hayley udtalt.

Det er altså en voldsom omgang Down Under. Vi må håbe at de danske deltagere ikke bliver inspirerede.

 

 

Anbefalet til dig