Lotto-vinder delte nyhed om sin præmie på Facebook: Det skulle hun aldrig have gjort

30/03/2024

Mie M.B

Foto: Shutterstock
En anden bruger kom den uheldige vinder i forkøbet

Mest læste i dag

At vinde, uanset om det er i holdsport, en quiz eller et arkadespil, berettiger til lidt fejring af sig selv. Det er ligeledes helt normalt at have lyst til, at andre skal tage del i din succes, så hvorfor ikke dele det med venner og bekendte? Eller hvad med hele verden?

Dette var tilsyneladende tanken for Drena Harris fra Indiana, der for nylig købte et Hoosier Lottery-skrabelod og skrabet sig til et par hundrede dollars ekstra lommepenge. Gevinsten på $500 førte til, at hun delte et billede af sin vinderbillet på Facebook for at fejre det. Det skriver Unilad.

Desværre skulle dette vise sig at have konsekvenser, før hun overhovedet kunne indløse præmien. Efter at Harris havde delt billedet på Facebook, opdagede en anden bruger det og brugte det til at narre en butikskasserer og få pengene udbetalt.

Selvom svindlen sandsynligvis ikke ville have fungeret, hvis Harris havde vundet mere, tillader Hoosier Lottery-deltagende forhandlere udbetalinger op til $600. Den person, der udførte svindlen, kunne derfor gå væk med kontanterne.

Da Harris indså, hvad der var sket, var det for sent, og kommissionen nægtede at udbetale yderligere $500. Den skuffede vinder appellerede afgørelsen, men butikken, hvor hun købte billetten, var gået konkurs på det tidspunkt, hvilket gjorde det umuligt at fremlægge beviser.

Chuck Taylor, lotteriets direktør for juridiske anliggender og overholdelse, forklarede, at hvis Harris havde handlet hurtigere, kunne pengene måske have været reddet. Men da der ikke blev taget handling i tide, kunne intet gøres. "Normalt, hvis hun havde handlet hurtigt og var kommet ind kort tid efter, kunne vi muligvis [have skaffet bevis], men butikken, hvor den blev indløst, havde ikke været en forhandler i to måneder. Det er ikke en beslutning, vi synes om, men vi kan ikke udbetale noget to gange."

Anbefalet til dig