McDonald's-kunde blokerede drive-in i to timer: "Jeg har ikke overtrådt nogen love"

24/5/22 15:02

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
En vred kunde blokerede en McDonald's drive-in i to timer og nægtede at flytte sin bil, indtil politiet ankom.

55-årige Stuart Yates nægtede at flytte sin bil efter at være kommet op at skændes med nogle i McDonald's-ansatte i Leyland, Lancashire, fordi han ønskede at få en refusion for sine McMuffins.

Han fik at vide, at han skulle køre frem og vente, mens de tilberedte hans mad, men efter at have ventet 15 minutter ved sidste visit, valgte han at klage.

Og det var ikke blevet taget kærligt imod.

"For en uge siden var jeg tvunget til at vente i mere end 15 minutter. En fyr fik øje på mig og sagde 'er det nu ham igen', fordi jeg havde klaget sidst. De bad mig om at køre frem og vente, men jeg nægtede at køre, før jeg fik min mad."

Yates fortæller, at han da blev tilbudt tilbagebetaling i kontant, men at han udelukkende ønskede tilbagebetaling til kortet, han havde betalt med.

Han fortalte medarbejderne, at han "ville blive der i en uge, hvis det var nødvendigt".

Det medførte, at en kvindelig ansat kom ud og smed kontanterne på biltaget, hvorefter hun bad ham om at forsvinde og truede med at kontakte politiet.

Men det mente Yates ikke var i orden.

"Jeg skal ingen steder, før jeg får mine penge tilbage. Det er ikke meget at forlange, vel?," sagde han til dem.

Han valgte da at parkere sin bil og samtidig forhindre andre køretøjer i at komme frem i køen.

Yates udtaler efter hændelsen, at han nægtede at flytte sin bil, fordi han var i sin gode ret til at bede om pengene tilbage på sit kort.

"De gav mig til sidst pengene tilbage og forsøgte at give mig et langt brev, som de havde skrevet, men jeg nægtede at acceptere det."

"Jeg havde ikke bannet, jeg har ikke gjort noget truende. Jeg har ikke overtrådt nogen love."

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Politiet blev tilkaldt efter at Yates havde tilbragt to timer i McDonald's drive-in.

Inden Yates forlod stedet udtalte en medarbejder, at det lykkedes de andre biler at bakke ud, da Yates nægtede at flytte sin bil.

"Han ville kun have en lille ordre. Det ville kun have taget et minut. Nu nægter han at flytte sig, han ville ikke parkere, han ville ikke tage imod maden, han ville ikke acceptere en tilbagebetaling. Han har siddet der i godt 20 minutter nu," udtaler en medarbejder under hændelsen ifølge Ladbible.

Yates bekræftede, at han aldrig fik sine McMuffins, men sagde, at han tog hjem og bestilte to Big Macs via Uber Eats i stedet.