Meteorolog melder ud: Mest snefulde vejr i 12 år

Af: Thea Andersen

|

23/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Meteorologen forventer det mest kolde og snefyldte vejr i 12 år.

Mest læste i dag

I flere uger døjede vi med ekstrem kulde og store mængder sne herhjemme, men det er ikke i nærheden af de mængder, som der snart forventes at ramme i Storbritannien.

En meteorolog forventer nemlig, at Storbritannien vil blive ramt af frosttemperaturer samt den mest snerige periode, som landet har set i intet mindre end 12 år.

Ikke siden 2010 har der været så store mængder sne på vej, som der meldes lige nu. Det skriver mediet Daily Star ifølge Dagens.dk.

Meteorologen James Madden fra Exacta Weather fortæller til mediet GB News, at temperaturen vil falde her op til jul, og at der samtidig vil falde store mængder sne. Dette fortsætter så resten af december og et godt stykke ind i januar.

Koldeste og mest snefyldte vejr siden 2010

"Resten af december og januar viser tegn på hyppige perioder med koldt vintervejr med temperaturer under gennemsnittet, og med talrige vinterlige eksplosioner," lyder det fra meteorologen, der fortsætter:

"Vi kan se frem til en langvarig kuldeperiode på flere uger, og der er potentiale for noget af det koldeste og mest snefyldte vejr, vi har haft siden december 2010." fortæller han.

I den sydlige del af England har mange beboere haft store problemer med kulden. Flere hjem har set, at deres vandforsyning er stoppet på grund af kulden.

Til DailyStar fortæller 62-årige Dave Moore fra Crowborough, at han har været uden vand i fire og en halv dag. Vandet vendte første tilbage klokken 3 natten til torsdag.

Hvad angår vejret herhjemme, så kan du se DMIs prognose for juleaften herunder eller via dette link.

Anbefalet til dig