Ny afsløring fra Harry og Meghan: Det bliver det første

Foto: Shutterstock

Nu løfter parret sløret.

Harry og Meghan har været en del i medierne den seneste tid - og nu kommer parret med endnu en afsløring.

I efteråret sidste år kunne streaminggiganten Netflix annoncere, at de havde indgået en stor aftale med de to tidligere fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus. Aftalen betyder, at Harry og Meghan skal stå bag indhold, der kan streames af Netflix' brugere.

I den forbindelse lød det også, at parret især forventede at ville fokusere på at lave film, børne tv og dokumentarer. Det skrev britiske Express. 

Og nu er der altså nyt, for parret afslører nu deres allerførste Netflix-projekt.

Læs også

Populært tv-program vender tilbage

Gennem selskabet Archewell Productions - som er parrets eget nystartede film- og tv-selskab, vil de producere at dokumentarserie.

Serien vil handle om Invictus Games, som er et projekt der står prins Harry meget nær og er et internationalt sportsstævne for sårede, skadede eller syge soldater og veteraner. Harry er nemlig en af stifterne bag Invictus Games. Det skriver Hollywood Reporter. 

Vil selv være producere

I år var det meningen at det skulle løbe af stablen i Haag i Holland i slutningen af maj - nærmere præcist fra den 29. maj til den 5. juni. Men desværre må de mange forventningsfulde deltagere og arrangøre - heriblandt prins Harry - tålmodigt vente til næste år. Stævnet er nemlig udskudt grundet corona. 

Også sidste år blev det udskudt og nu er håbet, at der kan afholdes Invictus Games i Haag 2022. 

I den kommende dokumentarfilm vil man følge en gruppe af de deltagere, der skal deltage i Invictus Games næste år. Her kommer seerne til at følge dem på rejsen mod stævnet i Haah 2022.

Læs også

Torben gad ikke bruge lørdag på lossepladsen: Løb i stedet 42 kilometer baglæns

Seerne vil blive taget med til både træning og få fortalt deltagernes historie - samt blive taget med ind bagved, hos holdet der står for stævnet. 

Både Harry og Meghan vil selv fungere som producere, men Harry vil også selv være med i filmen. 

Filmen der får titlen "Heart of Invictus" har dog også nogle andre store navne bag sig - nemlig den Oscar-vindende duo, Orlando vin Einsiedal og Joanna Natasegara, som har modtager priser for dokumentaren "The White Helmets". 

Hvornår filmen vil være at finde på Netflix, er endnu ikke oplyst.

 

 

 

Læs også