Politiet begår stor fejl: Nu begraver familien deres bedste ven

17/11/2020

Christian Granhøj Skouboe

Familiens søn og hans bedste ven. Foto: Privatfoto
Det får store konsekvenser, at politiet tog fejl af to naboer.

Mest læste i dag

En familie står magtesløse tilbage efter de fik besøg af politiet. Nu leder de efter svar. 

Familien Coiner fra byen Greenbrier fik forleden besøg af efterforskere fra det lokale politi midt på dagen. Lige omkring da familiens børn kommer hjem fra skole, dukkede flere efterforsker fra Faulkner County Sheriffs Office, der er den lokale politimyndighed. 

Udover børnene tæller familien også en hund. Den gav sig til at gø, da politiet ankom til huset. Det fortæller Chris Coiner til mediet Fox16.com

Efter alt at dømme gjorde hunden ikke andet end at gø af politimanden, der dog resolut afsikrede sin pistol og skød hunden, der døde på stedet, udtaler familiefaderen. Han fortæller desuden, at betjentene ikke gjorde noget forsøg på at slippe væk fra hunden.

Det mener han ellers ville være naturligt, hvis hunden udgjorde så stor en fare, at den fortjente at blive aflivet på stedet. Coiner fortæller desuden, at hans hund aldrig har bidt nogen. Som far gør det ham særligt ondt at vide, at hans lille dreng ikke forstår, hvor hans hund ikke er her længere. 

”Han var min søns ven, og vi har mistet et familiemedlem,” siger Chris Coiner

Forfærdelig fejl skyld i familiehunds død

Det viser sig desværre, at det er en forfærdelig fejltagelse, der er skyld i, at familien nu må begrave deres hund. 

En pressetalsmand fra Faulkner County Sheriff's Office har efterfølgende udtalt, at efterforskeren, James Freeman, der anklages for at skyde hunde, var på Autumn Hills Road, hvor familien bor, for at efterforske en mulig sag mod en lokal sexforbryder.

Desværre gik politimanden ind i det forkerte hus. Det var familiens nabo, der var sexforbryder. 

Nu udtaler den lokale sheriff sig i sagen. Han anerkender, at politimanden gik ind i det forkerte hus, men at Freeman ikke gjorde noget forkert. 

"Efter at (Freeman, red.) have taget et par skridt, nærmede hunden sig mere aggressivt. Efterforsker Freeman blev placeret i en uheldig situation med ryggen mod en campingvogn. Han havde ingen måde at undslippe h unden på. Han bad igen hunden om at holde sig væk, men hunden kastede sig over ham. Derfor skød efterforsker Freeman dyret," udtaler Sheriff Ryals. 

 

 

 

Anbefalet til dig