Politiet fik chokerende anmeldelse om 'rituelt massedrab': Viste sig at være noget helt andet

10/09/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Politiet fik en alarmerende anmeldelse om et 'rituelt massedrab', men det viste sig at være noget helt andet.

Mest læste i dag

Nogle gange er tingene ikke, som de ser ud. Andre gange er de præcis, som de ser ud. En person fra Lincolnshire i England følte sig dog overbevist om, at det i denne situation var førstnævnte.

Ifølge Huff Post har Seascape Cafe at the Observatory delt et opslag på Facebook, hvor de beskriver en bizar situationen. Caféen byder også på et fællesrum, kunstgalleri og træningslokale.

I opslaget afslører caféen, at politiet var blevet tilkaldt til deres lokaler, efter en yogatime. Politiet dukkede onsdag omtrent klokken 21.30, hvilket var kort tid efter, at yogatimen var overstået.

Årsagen til, at politiet var dukket op var, at en bekymret forbipasserende havde ringet til dem. Vedkommende havde spottet de mange yogadeltagere i en hvileposition, som blev tolket som værende et 'rituelt massedrab'.

Hvilestillingen er også kendt som savasana, og bliver ofte benytte som afslutning på en yogatime. Når man indtager denne position, ligger man på ryggen med lukkede øjne for at synke ind i en meditativ tilstand.

Den uidentificerede person 'anmeldte et massedrab i vores bygning, efter at have set flere mennesker ligge på gulvet', skriver caféen i sit opslag på Facebook. De skriver også, at det ' faktisk viste sig at være yogaklassen i meditation'.

"Vi er ikke en del af en skør kult eller klub. Alt i alt viste denne situation sig som værende positiv, og vi er selvfølgelig taknemmelige," lyder det fra caféen.

Politiet i Lincolnshire har bekræfter over for Sky News og BBC, at de modtog et opkald om hændelsen klokken 20.56. De understregede også, at opkaldet kom fra en person 'med gode hensigter'.

Fredag blev Millie Laws, der underviste i yogaklassen, interviewet af The Washington Post. Her gik løftede hun sløret for flere detaljer.

Blandt andet fortalte hun, at syv elever lå på ryggen i omkring en halv time, mens hun bankede på en shamanistisk tromme i et mørkt rum. Hun forklarede også, at lokalet kun var oplyst med stearinlys. Ydermere var hun iført en beklædningsgenstand, der kunne have lignet en kjortel.

Hun fortalte også, at hun så et par med en hund, der gik forbi lokalet og kiggede gennem vinduet. Det forventes at være dem, der har ringet til politiet, da synet kan have været forvirrende.

"De fortalte til politiet, at de havde set nogen gå rundt i et rum, der var oplyst med stearinlys, og hvad der lignede døde mennesker, der lå på hele gulvet. Parret troede, det var en slags rituelt massedrab," sagde hun til The Post.

Millie fortalte også, at lektionen allerede var overstået, da en horde af politibetjente dukkede op. Derfor var hun glad for, at de ikke blev afbrudt midt i sessionen. Desuden har caféen sendt en tak til politiet, for at have reageret, som de gjorde.

Anbefalet til dig