Prins Harry med stor afsløring: Derfor trak vi os

03/03/2021

Sarah Steenfeldt

Nu afslører prins Harry årsagen til, at han og hustruen Meghan har trukket sig som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden at parret meldte ud, at de ikke vender tilbage som fremtrædende medlemmer, af den britiske kongefamilie. 

Det er et år siden at parret trak sig, men for en prøveperiode på ét år - den er nu udløbet og parret har meldt ud, at de ikke vender tilbage. 

"Hertugen og hertuginden af Sussex (prins Harry og hertuginde Meghan, red.) har bekræftet over for hendes majestæt Dronningen, at de ikke vender tilbage som arbejdende medlemmer af den kongelige familie," stod der i en pressemeddelelse udsendt af det engelske hof. Til slut blev der også tilføjet:

"Mens alle er kede af deres beslutning, så forbliver hertugen og hertuginden meget elskede familiemedlemmer."

I et efterhånden meget omtalt interview med Oprah Winfrey lægger Harry og Meghan nu alle kortene på bordet. Her afslører prins Harry nu årsagen til, hvorfor parret traf beslutningen om at trække sig som fremtrædende medlemmer.

En hård tid

I interviewet afslører prins Harry, at tanken om at parret risikerer samme tragiske skæbne som hans mor, prinsesse Diana, har medført beslutningen om at sige farvel til det royale liv. Det skriver Stylecaster.com.

I et klip fra interviewet, hvor Meghan Markle og Harry deler deres historie med Oprah Winfrey, fortæller Harry, at det har været hårdt.

“Du ved, jeg er bare virkelig lettet og glad for at sidde her og tale med dig med min hustru ved min side, for jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må have været for hende at gå igennem alt det alene dengang,” forklarer han.

Prinsesse Diana levede et liv, hvor medierne konstant var på jagt efter hende, og det hele endte alt for tidligt, da hun døde i en bilulykke som 36-årig.

“Det har været ufatteligt hårdt for os begge to, men i det mindste havde vi hinanden,” fortæller Prins Harry i klippet, som du kan se her. 

 

 

Anbefalet til dig