Prins Harry overrasker: Med i Vild med dans

16/11/20 10:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Sutterstock
Seerne fik sig noget af en overraskelse, da prins Harry tonede frem på skærmen.

Da det britiske Vild med dans (Strictly come dancing) rullede over skærmen lørdag aften, var der nok nogle seere som blev noget forbløffede - pludselig var prins Harry nemlig med på en videoskærm. Han havde en helt særlig hilsen, til sin gode ven JJ Chalmers. Det skriver People.

De to kender hinanden fra Invictus Games, som er et sportsstævne for krigsveteraner, som prins Harry - som selv har været i militæret - har stiftet. 

JJ Chalmers har været udsendt til Afghanistan, hvor han blev ramt af en eksplosion i 2011 og blev hårdt såret. Han deltog for første gang i Invictus Games tilbage i 2014, og har siden været tv-vært på flere store sportsbegivenheder - og nu er han så med i det britiske Vild med dans, hvor han danser med danserinden Amy Dowden.

"Jeg ville ikke være her uden ham"

Prins Harry ringede op til JJ Chalmers i programmet, og det er faktisk Harrys første offentlige optræden i Storbritannien, efter han og hustruen Meghan Markle trådte tilbage som seniormedlemmer i den kongelige familie tidligere på året. Det var derfor en stor overraskelse, da han dukkede op på skærmen.

“Flot kulør JJ. Hej Amy, det er virkelig dejligt at se dig. Da jeg først mødte JJ var han en skygge af sig selv, men at se ham lyse op ved Invictus, det var starten på et fantastisk eventyr. Jeg er meget stolt. Du er ikke en danser, hvilket beviser, at man kan alt det, som man vil - hvilket er fantastisk.” Lød ordene fra prins Harry.

Det var en taknemlig JJ Chalmers, som også havde søde ord at sende retur til prins Harry. 

"Den enkle kendsgerning er, at hvis prins Harry ikke havde oprettet Invictus Games, ville jeg ikke have haft det øjeblik, der ændrede mit liv for evigt," sagde Chalmers og talte til kameraet. "Jeg ville ikke være her uden ham." Sagde han.